Лятна кухня DROP

Градинска кухня от алуминий с опция за плотове, мивка и декоративна решетка/стена.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

 


  Категория:

  ГРАДИНСКА ЛЯТНА КУХНЯ DROP

  Кухнята е едно от най-уютните места в дома, където всички се събират и споделят време. Какво по-хубаво то това да разполагате с градина, в която да пренесете тези прекрасни семейни моменти, през топлите дни от годината. Ако живеете в къща или пък имате вила не пропускайте възможността да се насладите на вкусна храна и приятна компания на открито през лятото! Градинската модулна кухня проектирана от дизайнерския екип на Cane-line, е направена така, че се вписва перфектно в различни комбинации. Изработена от алуминий и може да се комбинира с керамични плотове и декоративна решетка/стена от тиково дърво. Благодарение на използваните материали, градинската кухня е лесна за поддържане, дори при целогодишно излагане на външни атмосферни условия. Изчистените форми са типичен пример за скандинавски стил в обзавеждането на екстериора. Пълната колекция DROP може да разгледате тук

  Качествени характеристики

  Градинската кухня е изработена от прахово боядисан алуминий, което има няколко предимства пред обикновеното течно боядисване от функционална и естетическа гледна точка. Използването на този метод гарантира добър слой, равномерност  на покритието и гарантира надеждна анти-корозионна защита на металните повърхности. Праховото боядисване е и много по-устойчиво на удар и надраскване. В резултат се получават красиви повърхности с дълъг живот, постигнати чрез безвреден технологичен процес.  Плотовете за градинските маси са изработени от материали, създадени за външна експлоатация и съобразени с атмосферните влияния. В случай, че не искате всеки сезон да сменяте масата за хранене е добре да заложите на качеството на материалите. Модулът с мивка е изработен от неръждаема стомана, което гарантира неговата издръжливост във времето. Декоративната решетка за стена е изработена от сертифицирана тикова дървесина.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Може да почиствате повърхността на градинските маси с кърпа от микрофибър. Повечето петна могат да бъдат отстранени с вода и обикновен, лек препарат за миене на съдове. За по-упорити петна използвайте концентриран препарат. Винаги изтривайте масата след почистване с чиста кърпа. Препоръчваме цялостно почистване на масата поне 2-3 пъти годишно. Пазете алуминиевата рамка от голям натиск или удар, за да избегнете вдлъбнатини, тъй като това може да повреди праховото покритие. В случай на такива влагата може да достигне до алуминия и да повреди повърхността. През есенно-зимния период съхранявайте масата в сухо и проветриво помещение. В случай, че искате да оставите мебелите навън, използвайте покривало за градински мебели. Уверете се, че покривалото е поставено достатъчно високо, за да осигури добра циркулация на въздуха, предпазвайки от появата на мухъл и плесен.

  Вариации

  Градинската кухня DROP  се предлагат в цвят lava grey на основното тяло. В допълнение се поръчват плотове, модул с мивка, шкаф, бар решетка или решетка за стена.

  Градинскa кухня DROP с размери на основата:

  Дължина: 226 см

  Широчина: 51 см

  Височина: 92.5 см

  Продуктът може да бъде доставен в рамките на 10 работни дни след потвърждение за наличност.

  Още градински маси може да разгледате тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

   

  Размери 226 × 51 × 92.5 см

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градинска маса CORE

  • Градинска маса PURE

  • Градинска маса COPENHAGEN, разтегаема

  • Маса AREA