Градинска маса за кафе DROP

Градинска маса от алуминий с опция за различни плотове и размери.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

 


  ГРАДИНСКА МАСА ЗА КАФЕ DROP

  Градинска маса за кафе проектирана от дизайнерския екип на Cane-line. Направена е така, че да се вписва перфектно в различни комбинации на разположение на мебелите от едноименната колекция. Градинската маса е изработена от алуминий и може да се комбинира с различни керамични, алуминиеви или от тиково дърво, плотове. Благодарение на използваните материали, градинските маси са лесни за поддържане, дори при целогодишно излагане на външни атмосферни условия. Изчистените форми са типичен пример за скандинавски стил в обзавеждането на екстериора. Пълната колекция DROP може да разгледате тук

  Качествени характеристики

  Рамките от колекцията градински маси DROP е изработена от прахово боядисан алуминий, което има няколко предимства пред обикновеното течно боядисване от функционална и естетическа гледна точка. Използването на този метод гарантира добър слой, равномерност  на покритието и гарантира надеждна анти-корозионна защита на металните повърхности. Праховото боядисване е и много по-устойчиво на удар и надраскване. В резултат се получават красиви повърхности с дълъг живот, постигнати чрез безвреден технологичен процес. Част от плотовете за градинските маси са керамични, от тиково дърво или алуминий, в разнообразни цветове и комбинавици. Всеки един материал е подбран съобразно неговата издръжливост при излагане на външни условия. При правилна експлоатация, вероятността плота да бъде повреден или надраскан е минимална. В случай, че не искате всеки сезон да сменяте масата за хранене е добре да заложите на качеството на материалите.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Може да почиствате повърхността на градинските маси с кърпа от микрофибър. Повечето петна могат да бъдат отстранени с вода и обикновен, лек препарат за миене на съдове. За по-упорити петна използвайте концентриран препарат. Винаги изтривайте масата след почистване с чиста кърпа. Препоръчваме цялостно почистване на масата поне 2-3 пъти годишно. Пазете алуминиевата рамка от голям натиск или удар, за да избегнете вдлъбнатини, тъй като това може да повреди праховото покритие. В случай на такива влагата може да достигне до алуминия и да повреди повърхността. През есенно-зимния период съхранявайте масата в сухо и проветриво помещение. В случай, че искате да оставите мебелите навън, използвайте покривало за градински мебели. Уверете се, че покривалото е поставено достатъчно високо, за да осигури добра циркулация на въздуха, предпазвайки от появата на мухъл и плесен.

  Вариации

  Градинските маси DROP  се предлагат в три цвята на основата – светло сиво, бяло и lava grey. Плотовете се прелагат в кръгла и квадратна форма, с опция за избор между девет различни комбинации от цветове и материали за плот.

  Градинскa масa за кафе DROP с размери на основата:

  Диаметър: 57 см

  Височина: 73 см

  Тегло: варира в зависимост от избрания плот

  Продуктът може да бъде доставен в рамките на 10 работни дни след потвърждение за наличност и авансово плащане. След завършване на поръчката ще се свържем с Вас за потвърждение.

  Още градински маси може да разгледате тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

   

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градинска маса PURE

  • Градинска маса CORE

  • Маса AREA

  • Градинска маса COPENHAGEN, разтегаема