Сгъваем градински стол FLIP

Сгъваема градински стол от тиково дърво.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Повече подробности за продукта може да прочете по-долу на страницата.

 


СГЪВАЕМ ГРАДИНСКИ СТОЛ FLIP

Градински стол, част от красива колекция мебели от тиково дърво, проектирани от дизайнерското студио STRAND+HVAAS. Flip е нова интерпретация на класическите сгъваеми столове с акцент върху превъзходния дизайн и качество. С меките си линии и топлият блясък, мебелите от тиково дърво могат да бъдат смесени и съчетани с останалата част от колекциите на Cane-line. Колекцията включва два размера сгъваеми правоъгълни градински маси и сгъваеми столове със и без подлакътници. Идеални за тесни външни пространства с ограничено място за съхранение.

Качествени характеристики

Тиковата дървесина е известна със своята здравина, устойчивост на влага и атмосферни влияния. Освен високи технико-експлоатационни и физико-механични, тиковата дървесина е предпочитана и от естетическа гледна точка. Освен от естетическа гледна точка тиковата дървесина притежава и много предимства – издръжливост на широк диапазон на температурни промени и сравнително ниско стареене. Тиковото дърво, използвано в предлаганите мебели от Навън, е с WWF-GFTN сертификат, гарантиращ произхода и контролирания добив на материала.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Градинските мебели от тиково дърво, предлагани от Навън, се доставят необработени. Ако мебелите остават необработени, тиковото дърво ще патинира във времето и ще добие бледо сив цвят. Препоръчително е дървото да бъде обработено със специален протектор преди употреба, като допълнителна предпазна мярка против механични и атмосферни влияния. Тиковият протектор може да бъде поръчан в допълнение с преносимата масичка.  Тиковото дърво е естествен продукт и следователно продължава да се променя. Това означава, че малките пукнатини могат да се развиват поради естественото сушенето на дървесината. В началото на жизнения цикъл на продукта тикът може да отдели природното масло, поради което е препоръчително да се избягва поставянето на стол с възглавница под маса, например. За правилното съхранение през есенно-зимните месеци е най-добре те да са на закрито място или под покривало. В случай, че използвате покривало, уверете се, че то е достатъчно добре повдигнато, като превенция против образуване на кондензация или образуване на плесен и мухъл.

Вариации

Предлага се във вариант без подлакътници и с подлакътници и с възглавници в тъмно сив цвят.

Сгъваем градински стол FLIP с размери:

Дължина: 47 см / 56 см

Широчина: 58 см / 58 см

Височина: 85 см / 86 см

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Още градински столове може да разгледате тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

Размери 58 × 55 × 43 cm
Производител

Големина

,

Възглавница

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения