Сгъваема градинска маса FLIP

Сгъваема правоъгълна градинска маса от тиково дърво в два размера.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка и авансово плащане.

Повече подробности за продукта може да прочете по-долу на страницата.

 


  СГЪВАЕМА ГРАДИНСКА МАСА FLIP

  Градинска маса,  част от красива колекция мебели от тиково дърво, проектирани от дизайнерското студио STRAND+HVAAS. Flip е нова интерпретация на класическите сгъваеми маси с акцент върху превъзходния дизайн и качество. С меките си линии и топлият блясък, мебелите от тиково дърво могат да бъдат смесени и съчетани с останалата част от колекциите на Cane-line.  Колекцията включва два размера сгъваеми правоъгълни градински маси и сгъваеми столове. Идеални за тесни външни пространства с ограничено място за съхранение.

  Качествени характеристики

  Тиковата дървесина е известна със своята здравина, устойчивост на влага и атмосферни влияния. Освен високи технико-експлоатационни и физико-механични, тиковата дървесина е предпочитана и от естетическа гледна точка. Освен от естетическа гледна точка тиковата дървесина притежава и много предимства – издръжливост на широк диапазон на температурни промени и сравнително ниско стареене. Тиковото дърво, използвано в предлаганите мебели от Навън, е с WWF-GFTN сертификат, гарантиращ произхода и контролирания добив на материала.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Градинските мебели от тиково дърво, предлагани от Навън, се доставят необработени. Ако мебелите остават необработени, тиковото дърво ще патинира във времето и ще добие бледо сив цвят. Препоръчително е дървото да бъде обработено със специален протектор преди употреба, като допълнителна предпазна мярка против механични и атмосферни влияния. Тиковото дърво е естествен продукт и следователно продължава да се променя. Това означава, че малките пукнатини могат да се развиват поради естественото сушенето на дървесината. В началото на жизнения цикъл на продукта тикът може да отдели природното масло, поради което е препоръчително да се избягва поставянето на стол с възглавница под маса, например. За правилното съхранение през есенно-зимните месеци е най-добре те да са на закрито място или под покривало. В случай, че използвате покривало, уверете се, че то е достатъчно добре повдигнато, като превенция против образуване на кондензация или образуване на плесен и мухъл.

  Сгъваема градинска маса FLIP с размери:

  Дължина: 80 см / 140 см

  Широчина: 80 см / 80 см

  Височина: 72.5 см / 72.5 см

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка и авансово плащане. След завършване на поръчката ще се свържем с Вас за потвърждение.

  Още градински маси може да разгледате тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

  Размери 58 × 55 × 43 см
  Производител

  Размер плот

  ,

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • BBQ количка ROLL

  • Преносима маса ON THE MOVE

   493.00 лв.705.00 лв.
  • Странична помощна масичка TIME OUT

  • Количка ROLL