Градински диван FOAM, единичен

Градински диван, единичен модул, в светло сив цвят.

Продуктът може да бъде поръчан с индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


ГРАДИНСКИ ДИВАН FOAM

Уникална колекция градински мебели от Cane-line. Модулната функционалнст позволява създаване на различни композиции на терасата или градината. Колекцията се състои от единичен и ъглов модул. Едновременно може да се използва като комфортен фотьойл или като диван, който приканва за отдих. Градинските мебели FOAM са проектирани от дизайнерския екип на Cane-line, с издръжливия материал Cane-line AirTouch, комбиниран с меката Cane-line Natté и ядро от QuickDryFoam®, което гарантира, че мебелите са устойчиви на атмосферни влияния. Във всяко отношение модулите приличат на мебели за вътрешно обзавеждане, но с всички функции като външна мебел, устойчива на атмосферни условия.

Качествени характеристики

Текстилът на градинския диван е AirTouch®, създаден специално за датския производител на мебели за градината Cane-line. Той комбинира издръжливостта на екстериорния текстил и мекотата на интериорните платове. Ядрото на възглавниците е с QuickDryFoam®, осигурявайки оптимален дренаж и въздушна циркулация. Това позволява бързо изсъхване след намокряне. Анти бактериалната защита на възглавниците, намалява риска от образуване на плесен и мухъл във вътрешността им. Пяната QuickDryFoam® е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при наводняване, като има едва 10% водна пропускливост.

Поддръжка и съхранение на градинските мебели

Регулярно почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action. През есенно-зимния период е препоръчително да прибирате мебелите за градина на сухо и проветриво място или, в краен случай, да бъдат покрити с покривало. Уверете се, че покривалото е поставено така, че осигурява добра циркулация на въздуха, което ще предпази от образуването на кондензация. Може да поръчате подходящото покривало заедно с избраните от вас мебели за градина.

Вариации

Предлага се в светло сив цвят.

Градински диван  FOAM, единичен модул, с размери:

Дължина: 90 см

Дълбочина: 90 см

Височина: 78 см

Височина на седалката: 40 см

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Още идеи за градински дивани може да видите тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

 

 

Размери 90 × 90 × 78 cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.