Градинска лежанка KOTA

Градинска лежанка KOTA от тиково дърво и алуминий, с възглавници в три цвята.

Сертифицирано тиково дърво

Устойчив алуминий

Бързосъхнеща пяна

Sunproof®

Водоотблъскващ текстил на възглавниците

Устойчив на атмосферни влияния

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


  ГРАДИНСКА ЛЕЖАНКА KOTA

  Градинска лежанка с изчистени линии и стилна комбинация от алуминий и естествен тик. Състои се от отделни елементи, които могат да се комбинират както пожелаете. Благодарение на използването на висококачествени материали, комплектът SUNS Kota може да остане на открито през цялата година. Рамката е изработена от висококачествен индустриален тип алуминий. Масите са изработени от тик – здрав, устойчив на атмосферни влияния и устойчив вид дърво.

  Качествени характеристики

  Мебелите КОТА са изработени от тиково дърво, което е предназначено за използване на открито: здраво, устойчиво на атмосферни влияния и с дълъг живот. С времето оригиналният цвят на тиковото дърво ще се превърне в топло сиво, което е част от неговия чар и характер. В случай, че не искате да постигнете сив ефект на дървото е препоръчително да го обработвате периодично с тиково масло, което ще запази естествения му цвят. Възглавниците са изработени от бързосъхнеща пяна, която има отворена клетъчна структура за лесно оттичане на водата и осигурява оптимална циркулация на въздуха. Възглавниците са покрити с първокласна водо-отблъскваща и устойчива на атмосферни влияния материя Sunproof®, което ги прави лесни за почистване и осигурява бързо изсъхване след намокряне.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  За запазване на натуралния цвят на тиковото дърво е препоръчително да се обработва с тиково масло. Регулярно почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които не се ползва, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е препоръчително да прибирате мебелите за градина на сухо и проветриво място или, в краен случай, да бъдат покрити с покривало. Уверете се, че покривалото е поставено така, че осигурява добра циркулация на въздуха, което ще предпази от образуването на кондензация. Може да поръчате подходящото покривало заедно с избраните от вас мебели за градина.

  Вариации

  Предлага се в три цвята –  сив, тъмно сив и тъмно зелен.

  Градинска лежанка KOTA размери:

  Общ размер:                                                             

  Дължина х Широчина: 220 см х 256 см

  Висоична: 83 см

  Височина на седалката: 36 см

  Единична лежанка: 

  Дължина х широчина: 220 см х 128 см

  Височина: 83 см

  Височина на седалката: 36 см

  Продуктът може да бъде поръчан като цял сет или като отделни елементи. Доставя се след направена индивидуална поръчка.

  Моделът е дело на холандския производител на екстериорни мебели Suns

  Размери 220 × 256 × 83 см
  Производител

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градинско кресло MOMENTS

  • Градински диван FLEX, десен модул

  • Градински диван SAVANNAH, десен модул

  • Градински диван MOMENTS

  • Градински диван CONIC, двоен – десен модул, grey