Шезлонг NARDO

Градински шезлонг NARDO с възглавници в седем цвята.

Устойчив алуминий

Сертифицирано тиково дърво

Sunproof®

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


  ШЕЗЛОНГ NARDO

  Градински шезлонг с изчистени линии и стилна комбинация от алуминий, тиково дърво и удобни възглавници. Облегалката може да се фиксира в четири позиции. Рамката е изработена от висококачествен индустриален тип алуминий. Към шезлонга допълнително може да се поръча помощна маса.

  Качествени характеристики

  Мебелите NARDO са изработени от алуминий, който е предназначен за използване на открито: здрав, устойчив на атмосферни влияния и с дълъг живот. Възглавниците са покрити с първокласна водо-отблъскваща и устойчива на атмосферни влияния материя Sunproof®, което ги прави лесни за почистване и осигурява бързо изсъхване след намокряне.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Регулярно почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които не се ползва, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е препоръчително да прибирате мебелите за градина на сухо и проветриво място или, в краен случай, да бъдат покрити с покривало. Уверете се, че покривалото е поставено така, че осигурява добра циркулация на въздуха, което ще предпази от образуването на кондензация. Може да поръчате подходящото покривало заедно с избраните от вас мебели за градина.

  Вариации

  Предлага се в седем цвята на възглавниците – светло сив, сив, тъмно сив, светло зелен, тъмно зелен, blended anthracite и blended grey.

  Градински шезлонг NARDO с размери:                                 

  Дължина х Широчина: 220 см х 93,5 см

  Височина на седалката: 28 см

  Продуктът се доставя след направена индивидуална поръчка.

  Моделът е дело на холандския производител на екстериорни мебели Suns

  Размери 220 × 93.5 × 28 см
  Производител

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градинско кресло MOMENTS

  • Градински диван FLEX, десен модул

  • Градински диван CONIC, двоен – десен модул, grey

  • Градински диван MOMENTS

  • Градински диван SAVANNAH, десен модул