Градинскa маса за кафе NEST

Екстериорна градинска маса за кафе NEST в два цвята.

Продуктът може да бъде поръчан с индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


  ГРАДИНСКА МАСА ЗА КАФЕ NEST

  Луксозната градинска маса за кафе е проектирана от датските дизайнери Foersom & Hiort-Lorenzen с основата цел да обедини лукса, комфорта и издръжливостта. Изборът на материали, както и съвременният облик, подчертават скандинавския дизайн. Изработена е от изключителното гъвкаво, наплетено влакно, което гарантира, че може да бъде оставена навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за нейната поддръжка. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Колекцията предлага иновативен поглед към градинските мебели, изпълнена в непреходен във времето дизайн. С колекция NEST, най-известните датски дизайнериFoersom & Hiort-Lorenzen са успели да създадат изцяло нов облик на мебелите, пренасяйки удобството на интериорните мебели навън. Градинската композиция е с много добре обмислени детайли – прецизни шевове и извити линии, създаващи красив силует. Функционалността, предложена от мебелите от колекцията, позволява да създадете своя собствена дневна навън.

  Качествени характеристики

  Градинските мебели NEST са проектирани и изработени от уникалното, устойчиво на атмосферни влияния влакно Cane-line Weave® . Те гарантират, че мебелите могат да бъдат оставяни навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за поддръжката им. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  През есенно-зимния период е препоръчително да приберете мебелите на сухо и проветриво място или, в краен случай, да ги покриете с покривало. Уверете се, че сте поставили покривалото така, че да има добра циркулация на въздуха под него, за да не се образува кондензация. Подходящото покривало може да поръчате заедно с избраните мебели.

  Вариации

  Предлага се в цвят натурален и lava grey цвят.

  Градинскa табуретка NEST с размери:

  Диаметър: 130 см

  Височина: 42 см

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка и авансово плащане. След завършване на поръчката ще се свържем с Вас за потвърждение.

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

  Размери Няма
  Производител

  Цвят

  ,

  Големина

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения