Градинско легло Ocean, натурално

Градинско легло Ocean, натурално

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


  ГРАДИНСКО ЛЕГЛО OCEAN

  Кръгло градинско легло с елегантен дизайн и удобни възглавници. Проектирано от устойчиви материали  със здрава рамка с колела за по-лесно преместване, с корпус от ръчно наплетено Cane-line weave® влакно  Мебелитеo ОCEAN са  дело на дизайнерския екип на датския производител Cane-line. Специално създадени за ползване на открито, осигуряващи комфорта на интериорната мебел.

  Качествени характеристики

  Градинските мебели Ocean се предлагат в два варианта на основното тяло –  проектирани и изработени от уникалното, устойчиво на атмосферни влияния въже Cane-line Soft Rope ® или специално изработеното и ръчно наплетено Cane-line weave® влакно. Те гарантират, че мебелите могат да бъдат оставяни навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за поддръжката им, като в същото време гарантират оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Текстилът на възглавниците е екстериорен в три различни варианта, които съчетават усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия, благодарение на специалната технология QuickDryFoam®. Тя гарантира добър дренаж и циркулация на въздуха, което предотвратява появата на мухъл и плесен. Пяната QuickDryFoam® е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при наводняване, като допуска едва 10% водна пропускливост.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които не се ползват, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е препоръчително да приберете мебелите на сухо и проветриво място или, в краен случай, да ги покриете с покривало. Уверете се, че сте поставили покривалото така, че да има добра циркулация на въздуха под него, за да не се образува кондензация. Подходящото покривало може да поръчате заедно с избраните мебели.

  Вариации

  Предлага се внатурален и тъмно сив цвят

  Градинско легло OCEAN  размери:

  Дължина: 177 см

  Широчина: 180 см

  Височина: 68 см

  Височина на седалката: 40 см, височина на възглавницата 11 см

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Още идеи за градински лежанки и легла може да разгледате тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

   

  Тегло 28 кг
  Размери 177 × 180 × 68 см
  Цвят

  , ,

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градинско кресло BREEZE

  • Външен килим I-AM

  • Преносима маса ON THE MOVE

   493.00 лв.705.00 лв.
  • Маса TWIST, кръгла

  • Градински пуф CUBE