Градинска лежанка STOCKHOLM

Градинскa лежанка STOCKHOLM от тиково дърво и алуминий, с възглавници в три цвята.

Сертифицирано тиково дърво

Иновативно фиксиране на възглавницата

Неръждаем алуминий

Sunproof®

Водоотблъскващи възглавници

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


  ГРАДИНСКА ЛЕЖАНКА STOCKHOLM

  Градинска лежанка с изчистени линии и стилна комбинация от алуминий и естествен тик. Състои се от отделни елементи, които могат да се комбинират както пожелаете. Благодарение на използването на висококачествени материали, комплектът може да остане на открито през цялата година. Рамката е изработена от висококачествен индустриален тип алуминий. Масите са изработени от тик – здраво, устойчиво на атмосферни влияния дърво.

  Качествени характеристики

  Мебелите STOCKHOLM са изработени от тиково дърво и устойчив алуминий, които са предназначени за използване на открито: здрави, устойчиви на атмосферни влияния и с дълъг живот. С времето оригиналният цвят на тиковото дърво ще се превърне в топло сиво, което е част от неговия чар и характер. В случай, че не искате да постигнете сив ефект на дървото е препоръчително да го обработвате периодично с тиково масло, което ще запази естествения му цвят. Възглавниците са изработени от бързосъхнеща пяна, която има отворена клетъчна структура за лесно оттичане на водата и осигурява оптимална циркулация на въздуха. Възглавниците са покрити с първокласна водо-отблъскваща и устойчива на атмосферни влияния материя Sunproof®, което ги прави лесни за почистване и осигурява бързо изсъхване след намокряне. Градинските мебели STOCKHOLM са модулни, което означава, че можете да комбинирате различните елементи така, че да създадете своя композиция. Стандартния комплект се предлага без подлакътници, които могат да бъдат добавени допълнително. Ниската маса е комбинирана елегантно с алуминиев плот, който плъзгате върху нея. В зависимост от комплекта масата е с успореден или кръстосан крак. Водо-отблъскващите възглавници, изработени от екстериорен плат Sunproof®, са умело прикрепени към алуминиевата облегалка с примка и дървен превключвател, за да се избегне плъзгането им по основата.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  За запазване на натуралния цвят на тиковото дърво е препоръчително да се обработва с тиково масло. Регулярно почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които не се ползва, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е препоръчително да прибирате мебелите за градина на сухо и проветриво място или, в краен случай, да бъдат покрити с покривало. Уверете се, че покривалото е поставено така, че осигурява добра циркулация на въздуха, което ще предпази от образуването на кондензация. Може да поръчате подходящото покривало заедно с избраните от вас мебели за градина.

  Вариации

  Предлага се в три цвята – светъл антацит, светло сив и корал.

  Градинска лежанка STOCKHOLM с размери:

  Комплект 2 броя:                                   

  Дължина х широчина: 210 см х 190 см

  Височина: 78 см

  Единична лежанка:                                     

  Дължина х широчина: 210 см х 95 см

  Височина: 78 см

  Продуктът може да бъде поръчан като цял сет или като отделни елементи. Доставя се след направена индивидуална поръчка.

  Моделът е дело на холандския производител на екстериорни мебели Suns

  Производител

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градинско кресло MOMENTS

  • Градински диван SAVANNAH, десен модул

  • Градински диван MOMENTS

  • Градински диван FLEX, десен модул

  • Градински диван CONIC, двоен – десен модул, grey