Градински стол BLEND

Градински стол BLEND в два цвята, с опция за добавяне на възглавница.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


  ГРАДИНСКИ СТОЛ BLEND

  Градински стол изработен от прахово-покрит алуминий, способен да издържи на всякакви метеорологични условия. Може да се използва навън както самостоятелно, така и като част останалите мебели, дело на дизайнерите на Cane-line. Столът се предлага в два цвята – тъмно зелен и lava grey. Възможна е опция за добавяне на възглавница за по-голям комфорт.

  Качествени характеристики

  Прахово боядисаният алуминий има няколко предимства пред обикновеното течно боядисания от функционална и естетическа гледна точка. Използването на този метод гарантира добър слой, равномерност  на покритието и гарантира надеждна анти-корозионна защита на металните повърхности. Праховото боядисване е и много по-устойчиво на удар и надраскване. В резултат се получават красиви повърхности с дълъг живот, постигнати чрез безвреден технологичен процес. Текстилът на възглавниците е от полиестерен материал Cane-line Natte® и Cane-line Link. Той е идеален за използване на открито и изисква минимална поддръжка. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които диванът не се ползва. Това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е добре градинските мебели и възглавници да бъдат прибрани на сухо и проветриво място. В случай, че нямате такава възможност, е препоръчително да бъде покрит с покривало. Уверете се, че е поставено така, че да осигури добра циркулация на въздух, за да се избегне образуване на конденз. В противен случай, е възможно да се образуват плесен и мухъл, което ще затрудни почистването им при следваща употреба.  Подходящите размери покривала могат да бъдат поръчани допълнително.

  Вариации

  Предлага в два цвята на основното тяло – тъмно зелен и lava grey, с опция за възглавница в шест цвята – бял, сив, таупе, светло сив, черен и син.

  Градински стол BLEND с размери:

  Широчина: 54 см

  Дълбочина: 60 см

  Височина: 74 см

  Височина на седалката: 44 см

  Височина на възглавницата: 2 см

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Още идеи за градински столове може да разгледате тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

   

   

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градински плетен стол LESS

  • Градински стол VIBE

  • Градинска маса JOY

  • Градински стол OCEAN