Градински стол HAMPSTED

Класически градински стол в три цвята на основното тяло и с опция за възглавници в пет цвята.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочете по-долу на страницата.

 


  ГРАДИНСКИ СТОЛ HAMPSTED

  Дизайнерски градински стол с класически вид, придаващ особено усещане за романтика и връщане назад във времето. Модерното усещане се привнася от изчистения стил на възглавниците. Градинският стол от колекция HAMPSTED е изключително удобен и комфортен, проектиран, така че да следва извивките на тялото.

  Качествени характеристики

  Градинският стол е изработен от изключителното гъвкаво, наплетено влакно и текстилни възглавници, които гарантират, че може да бъде оставено навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за неговата поддръжка. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Текстилът на възглавниците е Cane-line®Natte, който съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които столът не се ползва, защото това подсигурява добър дренаж при валеж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е препоръчително да приберете градинските мебели на сухо и проветриво място или да ги покриете с покривало. Уверете се, покривалото е поставено така, че да осигурява максимално добра циркулация на въздуха, с цел избягване образуването на кондензация. Подходящото покривало за избраните от вас мебели може да поръчате заедно с тях.

  Вариации

  Предлага се в три цвята на основното тяло – натурален, черен и taupe (между сиво и кафяво) и с възглавници за седалката в пет цвята – бял, сив, taupe, светло сив и черен .

  Градинско кресло HAMPSTED е с размери:

  Широчина: 57 см

  Височина: 86 см

  Дълбочина на седалката: 60 см

  Височина на седалката: 46 см

  Височина на възглавницата за седалката: 4 см

  Продуктът може да бъде поръчан след направена индивидуална поръчка.

  Още градински кресла може да видите тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градинско кресло PEACOCK – Grey/Light Grey, Cane-line Natte, сива

  • Градинско кресло DIAMOND, плетено

  • Градинско кресло с висока облегалка KINGSTON

  • Градинско кресло BREEZE – black, Не