Градинскo кресло с висока облегалка VIBE

Екстериорно кресло VIBE с възглавници.
Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


  ГРАДИНСКО КРЕСЛО VIBE

  Класически модел градинско кресло за подходящо за тераси и градини. Високото качество на използваните материали, позволяват градинският стол да бъде ползван навън при всякакви атмосферни условия и среда. Колекция VIBE съчетава елегантен дизайн с ръчна изработка и внимание към всеки детайл. Колекцията е резултат от сътрудничеството между датския производител Cane-Line и дизайнери от криейтив студиото WELLING/LUDVIG. Плод на общата им работа е уникална серия луксозни градински мебели, подходящи за всички сезони. Мебелите са изплетени на ръка и са идеални за всякакви атмосферни условия. Колекцията се състои от градински стол и градинско кресло.

  Качествени характеристики

  Градинските мебели VIBE са проектирани и изработени от уникалното, устойчиво на атмосферни влияния влакно Cane-line Weave® и текстилни възглавници. Те гарантират, че мебелите могат да бъдат оставяни навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за поддръжката им. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Текстилът на възглавниците е два вида, в зависимост от цвета – Cane-line Natte® и Cane-line Wove. Cane-line Natte® съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия. Cane-line Wove e изработен от 100% полиестер и е с UV защита.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които не се ползват, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е препоръчително да приберете мебелите на сухо и проветриво място или, в краен случай, да ги покриете с покривало. Уверете се, че сте поставили покривалото така, че да има добра циркулация на въздуха под него, за да не се образува кондензация. Подходящото покривало може да поръчате заедно с избраните мебели.

  Вариации

  Предлага се в шест цвята на възглавницата – светло сив, тъмно сив, черен, светло кафяв, taupe (между сиво и кафяво) и бордо.

  Градинско кресло с висока облегалка VIBE с размери:

  Широчина: 75 см

  Дълбочина на седалката: 83 см

  Височина: 94 см

  Височина на седалката: 38 см

  Височина на възглавниците: 2 см

  Височина на подлакътниците: 58 см

  Тегло: 9 кг

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Още идеи за градински столове може да разгледате тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

   

   

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Маса TWIST, кръгла

  • Градински стол CURVE

  • Градински пуф CUBE

  • Градинско кресло BREEZE

  • Градинско кресло PEACOCK