Градинско кресло STRINGТОН Soft Rope, въже

Екстериорно плетено кресло STRINGTON в taupe цвят.

Продуктът може да бъде поръчан с индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


  ГРАДИНСКО КРЕСЛО STRINGTON

  Градинско кресло проектирано от датските дизайнери Foersom & Hiort-Lorenzen с основата цел да обедини лукса, комфорта и издръжливостта. Изборът на материали, както и съвременният облик, подчертават скандинавския дизайн. Креслото е изработен от изключителното гъвкаво, наплетено въже и текстилни възглавници, които гарантират, че може да бъде оставен навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за неговата поддръжка. Cane-line Soft Rope® въжето е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Практични и удобни възглавници подходящи за всякакви метеорологични условия, благодарение на специалната технология QuickDryFoam®. Колекцията предлага иновативен поглед към градинските мебели, изпълнена в непреходен във времето дизайн.

  Качествени характеристики

  Градинските мебели STRINGTON са проектирани и изработени от уникалното, устойчиво на атмосферни влияния въже Cane-line Soft Rope® и текстилни възглавници. Те гарантират, че мебелите могат да бъдат оставяни навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за поддръжката им. Cane-line Soft Rope® въжето е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Практичните и удобни възглавници са подходящи за всякакви метеорологични условия, благодарение на специалната технология QuickDryFoam®. Тя гарантира добър дренаж и циркулация на въздуха, което предотвратява появата на мухъл и плесен. Пяната е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при валеж, като допуска едва 10% водна пропускливост. Текстилът е  Cane-line Natte, който съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които не се ползват, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е препоръчително да приберете мебелите на сухо и проветриво място или, в краен случай, да ги покриете с покривало. Уверете се, че сте поставили покривалото така, че да има добра циркулация на въздуха под него, за да не се образува кондензация. Подходящото покривало може да поръчате заедно с избраните мебели.

  Вариации

  Предлага се в цвят таупе на основното тяло и възглавниците.

  Градинско кресло STRINGTON с размери:

  Дължина: 82 см

  Дълбочина: 84 см

  Височина: 85 смcv

  Височина на седалката: 40 см

  Височина на подлакътниците: 60 см

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

  Размери 82 × 84 × 85 см
  Производител

  Цвят

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Преносима маса ON THE MOVE

   493.00 лв.705.00 лв.
  • Градински пуф CUBE

  • Градински стол NEST

  • Градинско кресло NEST

  • Градинско кресло PEACOCK