New

Градински кафе маси GABOR, сет

Комплект градински маси за кафе Gabor от тиково дърво, в два размера.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

860.00 лв.905.00 лв.

ГРАДИНСКИ КАФЕ МАСИ GABOR

Градински маси за кафе в сет от два броя с различни височини. Колекцията включва кръгли маси изцяло от тиково дърво или с основа от прахово-боядисан алуминий и плот от тиково дърво. С набор от две маси Gabor винаги имате място, където можете да поставите чашата или книгата си. Масите се предлагат в различни височини и диаметри (комплект от 45 и 55 см). Можете сами да изберете дали да монтирате по-големия или по-малкия плот на горната или долната маса. Трите крака са стабилни и леки, което прави масите лесни за придвижване.

Качествени характеристики

Тиковата дървесина е известна със своята здравина, устойчивост на влага и атмосферни влияния. Освен високи технико-експлоатационни и физико-механични характеристики, тиковата дървесина е предпочитана и от естетическа гледна точка. Тиковата дървесина притежава и много предимства – издръжливост на широк диапазон на температурни промени и сравнително бавно стареене. Прахово боядисаният алуминий има няколко предимства пред обикновеното течно боядисания от функционална и естетическа гледна точка. Използването на този метод гарантира добър слой, равномерност  на покритието и гарантира надеждна анти-корозионна защита на металните повърхности. Праховото боядисване е и много по-устойчиво на удар и надраскване. В резултат се получават красиви повърхности с дълъг живот, постигнати чрез безвреден технологичен процес.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Градинските мебели от тиково дърво, предлагани от Навън, се доставят необработени. Ако мебелите остават необработени, тиковото дърво ще патинира във времето и ще добие бледо сив цвят. Препоръчително е дървото да бъде обработено със специален протектор преди употреба, като допълнителна предпазна мярка против механични и атмосферни влияния. Тиковият протектор може да бъде поръчан в допълнение с избраната маса.  Тиковото дърво е естествен продукт и следователно продължава да се променя. Това означава, че малките пукнатини могат да се развиват поради естественото сушенето на дървесината. В началото на жизнения цикъл на продукта тикът може да отдели природно масло, поради което е препоръчително да се избягва поставянето на стол с възглавница под маса от тикова дървесина, например, за да се избегне вероятно замърсяване на възглавницата. За правилното съхранение през есенно-зимните месеци е най-добре те да са на закрито място или под покривало. В случай, че използвате покривало, уверете се, че то е достатъчно добре повдигнато, като превенция против образуване на конденз, плесен и мухъл.

Вариации

Масата се предлага в два размера в комплект.

Градинска маса GABOR с размери:

Диаметър: 45 см / 55 см

Височина: 45 см / 50 см

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка и авансово плащане. След завършване на поръчката ще се свържем с Вас за потвърждение.

Гаранция 5 години, покриваща производствени дефекти.

Още маси за балкон и градина може да видите тук

Моделът е дело на холандския производител на екстериорни мебели 4SO

 

 

Производител

Материал

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения