Градински диван KAPA

Градински диван KAPA, в сив цвят.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

 


ГРАДИНСКИ ДИВАН KAPA

Колекция KАPA включва градински диван със скандинавски дизайн дело на екипа WELLING/LUDVIK. Мебелите са изработени от прахово боядисан алуминий и тапицирани с Cane-line Tex, което ги прави подходящи за употреба както в екстериора, така и в интериора. Диваните могат да се прибират един в друг, което ги прави подходящи за малки пространства.

Качествени характеристики

Градинският диван KAPA е изработен от прахово боядисан алуминий. Праховото покритие служи като защитен слой  и може да бъде оцветен в различни цветове. Алуминиевите мебели са идеални за използване както на открито, така и на закрито. Възглавницата на седалката е изработена от полиестерен материал Cane-line Tex®. Той е идеален за използване навън и изисква минимална поддръжка. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия, благодарение на специалната технология QuickDryFoam®. Тя гарантира добър дренаж и циркулация на въздуха, което предотвратява появата на мухъл и плесен. Пяната е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при наводняване, като допуска едва 10% водна пропускливост. В  сърцевината на възглавниците с QuickDryFoam® има антибактериална защита, което води до намаляване на риска от формиране на мухъл и плесен.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които диванът не се ползва. Това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. Пазете алуминиевата рамка от голям натиск или удар, за да избегнете вдлъбнатини, тъй като това може да повреди праховото покритие. В случай на такива влагата може да достигне до алуминия и да повреди повърхността. През есенно-зимния период е добре градинския диван и възглавниците да бъдат прибрани на сухо и проветриво място. В случай, че нямате такава възможност, е препоръчително диванът да бъде покрит с покривало. Уверите се, че то е поставено така, че няма опасност от кондензация. В противен случай, е възможно да се образуват плесен и мухъл, което ще затрудни почистването на градинския диван при следваща употреба. Подходящите размери покривала могат да бъдат поръчани допълнително.

Вариации

Диванът се предлага в сив цвят на основното тяло и на възглавниците.

Градински диван KAPA с размери:

Дължина: 124 см

Дълбочина на седалката: 73 см

Височина: 73 см

Височина на седалката, заедно с възглавницата: 39 см

Тегло:  13.6 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Разгледайте и другите градински  тук
Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line
Размери 124 × 73 × 73 cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения