Градинско кресло с висока облегалка KINGSTON

Градинско кресло с висока облегалка Kingston в три цвята на основното тяло – мока, графит и светло сив.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


ГРАДИНСКО КРЕСЛО KINGSTON

Комфортното градинско кресло KINGSTON е продукт, съчетаващ в себе си най-доброто от скандинавския дизайн, комфорт и функционалност на мебелите за градината. Класически пример за най-високо майсторство в дизайна, изработен с голяма прецизност в процеса на тъкане на Cane-line Weave® влакното. За по-голяма мобилност, креслото е оборудвано с колелца. Може да се поръча с възглавници изработени от специален текстил за външни условия, но в същото време предоставящ комфорта на меката мебел от интериора. Всички модели от колекцията могат да се подреждат един в друг, независимо от техния размер. Това тяхно качество е особено полезно в случаи на малки пространства за съхранение. Луксозните мебели KINGSTON са произведени от прецизни майстори в Индонезия. Колекцията включва диван, кресло, стол и маса с възможност за малък или голям плот. Всички мебели са устойчиви на всякакви метеорологични условия.

Качествени характеристики

Градинските мебели са изработени от изключителното гъвкаво, наплетено влакно и текстилни възглавници, които гарантират, че могат да бъдат оставени навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за неговата поддръжка. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия. Възглавниците в цвят бял, черен и сив са със специалната технология QuickDryFoam®. Тя гарантира добър дренаж и циркулация на въздуха, което предотвратява появата на мухъл и плесен. Пяната QuickDryFoam® е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при наводняване, като допуска едва 10% водна пропускливост. Текстилът на възглавниците е два вида, в зависимост от цвета  – Cane-line®Natte и Cane-line Link. Те съчетават усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Независимо кой текстил ще изберете, регулярното му почистване е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които диванът не се ползва, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. Препоръчително е през есенно-зимния период градинското кресло да бъде покрито с покривало, което да го предпазва, а възглавниците да бъдат прибрани на сухо и проветриво място. Подходящите размери покривала могат да бъдат поръчани допълнително.

Вариации

Предлага се в три цвята на основното тяло – мока, графит и светло сив. Възглавниците са в пет цветови вариации – бял, черен, сив, син и светло сив.

Градинско кресло с висока облегалка KINGSTON с размери:

Дължина: 92 см

Дълбочина: 102 см

Височина: 98 см

Височина на седалката: 31 см

Височина на възглавницата: 13 см

Тегло:  13.5 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Всички модели от колекция градински мебели KINGSTON може да разгледате тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

Размери Няма
Производител

Цвят

,

Възглавница

, , , ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения