Градинска висока табуретка KINGSTON

Градинска висока табуретка Kingston в цвят графит.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


ГРАДИНСКА ТАБУРЕТКА KINGSTON

Градинска висока табуретка  Kingston – класически пример за най-високо майсторство в дизайна, изработен с голяма прецизност в процеса на тъкане на Cane-line Weave® влакното. Табуретката може да се ползва и като помощна масичка. Всички модели от колекцията могат да се подреждат един в друг, независимо от техния размер. Това тяхно качество е особено полезно в случаи на малки пространства за съхранение. Луксозните мебели KINGSTON са произведени от прецизни майстори в Индонезия. Колекцията включва диван, кресло, стол и маса с възможност за малък или голям плот. Всички мебели са устойчиви на всякакви метеорологични условия.

Качествени характеристики

Градинските мебели от колекцията са изработени от изключителното гъвкаво, наплетено влакно и текстилни възглавници. Те гарантират, че могат да бъдат оставени навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за тяхната поддръжка. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Препоръчително е през есенно-зимния период градинските мебели да бъдат или пробрани вътре или покрити с покривало, което да ги предпазва. Уверете се, че покривалото е поставено така, че да осигурява добра циркулация на въздуха под него, с цел избягване образуването на конденз. Подходящите размери покривала могат да бъдат поръчани допълнително.

Вариации

Предлага се в цвят графит

Градинска висока табуретка KINGSTON с размери:

Диаметър: 46 см

Височина: 38 см

Тегло:  4.6 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Всички модели от колекция градински мебели KINGSTON може да разгледате тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

Размери 46 × 46 × 38 cm
Производител

Цвят

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения