Градински диван LANSING

Двуместен дизайнерски градински диван в два цвята на основното тяло и с опция за възглавници в пет цвята.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочете по-долу на страницата.

 


ГРАДИНСКИ ДИВАН LANSING

Градински диван с класически вид, придаващ особено усещане за романтика и връщане назад във времето. Високите подлакътници, извити навън, наподобяват викторианския стил в мебелите. Модерното усещане се привнася от изчистения стил на възглавниците. Градинският диван от колекция LANSING е изключително удобен и комфортен, проектиран, така че да следва извивките на тялото.

Качествени характеристики

Диванът LANSSING е изработен от изключителното гъвкаво, наплетено влакно и текстилни възглавници, които гарантират, че може да бъде оставен навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за неговата поддръжка. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Текстилът на възглавниците е Cane-line®Natte, който съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които диванът не се ползва, защото това подсигурява добър дренаж при валеж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е препоръчително да приберете градинските мебели на сухо и проветриво място или да ги покриете с покривало. Уверете се, покривалото е поставено така, че да осигурява максимално добра циркулация на въздуха, с цел избягване образуването на кондензация. Подходящото покривало за избраните от вас мебели може да поръчате заедно с тях.

Вариации

Предлага се в два цвята на основното тяло – натурален и taupe (между сиво и кафяво) и с възглавници за седалката и облегалката в пет цвята – бял, сив, таупе, светло сив и черен.

Градински диван LANSING е с размери:

Дължина: 145 см

Височина: 85 см

Дълбочина на седалката: 65 см

Височина на седалката: 43 см

Височина на възглавницата за седалката: 7 см

Височина на възглавницата за облегалката: 2 см

Продуктът може да бъде поръчан след направена индивидуална поръчка.

Пълната колекция LANSING може да разгледате тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения