Градинско кресло LEAN

Градинско кресло Lean в черен цвят и с опция за възглавница.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

 


ГРАДИНСКО КРЕСЛО LEAN

Градинско кресло, изработено от изключителното гъвкаво, наплетено влакно Cane-line weave®, което гарантира, че може да бъде оставено навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за неговата поддръжка. Колекция LEAN е дело на дизайнерския отдел на датския производител Cane-line.

Качествени характеристики

Градинското кресло е изработено от изключителното гъвкаво, наплетено влакно, с опция за текстилни възглавници. Те гарантират, че може да бъде оставено навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за неговата поддръжка. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия. Текстилът е Sunbrella®Natte, който съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които шезлонга не се ползва, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. Препоръчително е през есенно-зимния период шезлонгът да бъде покрит с покривало, което да го предпазва, а възглавниците да бъдат прибрани на сухо и проветриво място.

Вариации

Предлага в черен свят на основното тяло и сиви възглавници.

Градинско кресло LEAN с размери:

Широчина: 70 см

Дълбочина: 69 см

Височина: 74 см

Височина на седалката: 39.5 см

Височина на възглавницата: 2 см

Тегло:  7.6 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Пълната колекция LEAN може да разгледате тук, а още иде за кресла за балкон и градина може да видите тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

 

 

Размери 59 × 43 × 80 cm
Производител

Цвят

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения