Градинска маса за кафе LEVEL

Градинска маса за кафе LEVEL с плотове от тиково дърво или керамика.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Повече подробности за продукта може да прочете по-долу на страницата.

 


  ГРАДИНСКА МАСА LEVEL

  Градинска маса за балкон и градина LEVEL е част от красива и функционална колекция маси, проектирани от дизайнерското студио BYKATO.  Лесно преносимата  масичка LEVEL е изключително удобна и функционална. Предлага се с керамичен плот и плот от тиково дърво. Лекотата на градинската маса предполага лесното и пренасяне и възможност за допълнение към всеки кът в градината или на терасата. Колекцията градински маси LEVEL се допълва от помощни маси и ниски маси с плот от тиково дърво или керамика.

  Качествени характеристики

  Тиковата дървесина е известна със своята здравина, устойчивост на влага и атмосферни влияния. Освен високи технико-експлоатационни и физико-механични, тиковата дървесина е предпочитана и от естетическа гледна точка. Освен от естетическа гледна точка тиковата дървесина притежава и много предимства – издръжливост на широк диапазон на температурни промени и сравнително ниско стареене. Тиковото дърво, използвано в предлаганите мебели от Навън, е с WWF-GFTN сертификат, гарантиращ произхода и контролирания добив на материала.Праховото боядисания алуминий има няколко предимства пред обикновеното течно от функционална и естетическа гледна точка. Използването на този метод гарантира добър слой, равномерност  на покритието и гарантира надеждна анти-корозионна защита на металните повърхности. Праховото боядисване е и много по-устойчиво на удар и надраскване. В резултат се получават красиви повърхности с дълъг живот, постигнати чрез безвреден технологичен процес. Едно от най-големите предимства на керамичния плот е неговата издръжливост във времето. При правилна експлоатация, вероятността плота да бъде повреден или надраскан е минимална. В случай, че не искате всеки сезон да сменяте масичката е добре да заложите на качеството на материалите.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Градинските мебели от тиково дърво, предлагани от Навън, се доставят необработени. Ако мебелите остават необработени, тиковото дърво ще патинира във времето и ще добие бледо сив цвят. Препоръчително е дървото да бъде обработено със специален протектор преди употреба, като допълнителна предпазна мярка против механични и атмосферни влияния. Тиковият протектор може да бъде поръчан в допълнение с преносимата масичка.  Тиковото дърво е естествен продукт и следователно продължава да се променя. Това означава, че малките пукнатини могат да се развиват поради естественото сушенето на дървесината. В началото на жизнения цикъл на продукта тикът може да отдели природното масло, поради което е препоръчително да се избягва поставянето на стол с възглавница под маса, например. За правилното съхранение през есенно-зимните месеци е най-добре те да са на закрито място или под покривало. В случай, че използвате покривало, уверете се, че то е достатъчно добре повдигнато, като превенция против образуване на кондензация или образуване на плесен и мухъл.

  Вариации

  Градинските маси за кафе се предлагат в два цвята на основната алуминиева рамка – lava gery и бял. Плотовете могат да бъдат от тиково дърво или керамични.

  Градинска маса LEVEL е с размери:

  Дължина: 79 см

  Широчина: 79 см

  Височина: 42 см

  Тежина:  11.5 кг

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка и авансово плащане. След завършване на поръчката ще се свържем с Вас за потвърждение

  Още градински маси може да разгледате тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

  Размери 58 × 55 × 43 см
  Производител

  Плотове

  ,

  Цвят

  ,

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Странична помощна масичка TIME OUT

  • BBQ количка ROLL

  • Количка ROLL

  • Преносима маса ON THE MOVE

   493.00 лв.705.00 лв.