Преносима маса ON THE MOVE

Мултифункционална алуминиева масичка за ползване навън и вкъщи в три размера.

Продукта може да бъде поръчан след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

 

493.00 лв.705.00 лв.

ПРЕНОСИМА МАСИЧКА ON THE MOVE

Многофункционална масичка от алуминий за употреба навън и вкъщи. Създадена от датския производител Cane-line, с екип дизайнери STRAND+HVASS масата представя най-доброто от скандинавския дизайн, съчетано с изключителна функционалност и удобство. Благодарение на удобната ръкохватка, масичката може лесно да се пренася, а плотът е създаден така, че да изпълнява едновременно функцията на поднос за пренасяне на напитките и плот на масичката. Може да се използва на балкона, терасата, на двора или в интериора. Лекотата на масичката предполага нейното лесно пренасяне от едно място на друго, което я прави незаменима, в случаи като градинско или BBQ парти.

Качествени характеристики

Масичката е изработена от прахово боядисан алуминий, който има няколко предимства пред обикновено, течно боядисания, от функционална и естетическа гледна точка. Използването на този метод гарантира добър слой, равномерност  на покритието и гарантира надеждна анти-корозионна защита на металните повърхности. Праховото боядисване е и много по-устойчиво на удар и надраскване. В резултат се получават красиви повърхности с дълъг живот, постигнати чрез безвреден технологичен процес. Материалът на масата позволява ползването й навън целогодишно, но за да си спестите тежко чистене и за удължаване на живота й е добре през зимните месеци да се ползва предимно в интериора или да се покрива със специално покривало, предпазващо от атосферните условия.

Вариации

Предлага се в три размера. Голямата маса се предлага в четири цвята – светло сив, taupe (между кафяво и сиво), черен и бял. Средната маса се предлага в 13 цвята – светло сив, taupe, черен, бял, aqua, midnight blue, bordeaux red, dusty blue, olive green, dusty rose, mocca, жълт и тъмно зелен. Малката маса е в светло сив, черен и бял цвят.

Преносима масичка ON THE MOVE с размери:

Диаметър: 52 см / 44 см / 37 см

Височина: 60см / 52 см / 42 см

Тегло: 3.5 кг / 3 кг / 2 кг

Продуктът може да бъде поръчан с индивидуална поръчка, след авансово плащане. При завършване на поръчката ще се свържем с Вас за потвърждение.

Още идеи за градински маси може да видите тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

 

 

 

Тегло 5 кг
Размери 44 × 44 × 52 см
Цвят

, , , , , , , , , , , ,

Производител

Големина

, ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения

  • Странична помощна масичка TIME OUT

  • Странична масичка MEGA