Маса TWIST, кръгла, тиково дърво

Градински маси в три размера от тиково дърво за целогодишно ползване навън или у дома.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


  ГРАДИНСКА МАСА  TWIST

  Градинска маса от тиково дърво в три размера за употреба навън и вкъщи. Създадена от датския производител Cane-line с екип дизайнери BYKATO, масите представят най-доброто от скандинавския дизайн, съчетано с изключителна функционалност и удобство. Различните размери предполагат използването им за създаване на различни композиции на балкона, терасата, на двора или в интериора.

  Качествени характеристики

  Тиковата дървесина е известна със своята здравина, устойчивост на влага и атмосферни влияния. Освен високи технико-експлоатационни и физико-механични, тиковата дървесина е предпочитана и от естетическа гледна точка. Освен от естетическа гледна точка тиковата дървесина притежава и много предимства – издръжливост на широк диапазон на температурни промени и сравнително ниско стареене. Тиковото дърво, използвано в предлаганите мебели от Навън, е с WWF-GFTN сертификат, гарантиращ произхода и контролирания добив на материала.

  Поддръжка и съхранение на градинските мебели

  Градинските мебели от тиково дърво, предлагани от Навън, се доставят необработени. Ако мебелите остават необработени, тиковото дърво ще патинира във времето и ще добие бледо сив цвят. Препоръчително е дървото да бъде обработено със специален протектор преди употреба, като допълнителна предпазна мярка против механични и атмосферни влияния. Тиковият протектор може да бъде поръчан в допълнение с масата.Тиковото дърво е естествен продукт и следователно продължава да се променя. Това означава, че малките пукнатини могат да се развиват поради естественото сушенето на дървесината. В началото на жизнения цикъл на продукта тикът може да отдели природното масло, поради което е препоръчително да се избягва поставянето на стол с възглавница под маса, например. За правилното съхранение през есенно-зимните месеци е най-добре те да са на закрито място или под покривало. В случай, че използвате покривало, уверете се, че то е достатъчно добре повдигнато, като превенция против образуване на кондензация или образуване на плесен и мухъл.

  Вариации

  Предлага се в естествен цвят на дървената рамка. Плотовете могат да бъдат поръчани в четири цвята – бял, черен, сив и тъмно сив.

  Градински маса TWIST с размери:

  Диаметър: 45 см / 70 см / 90 см

  Височина: 33 см / 42 см / 45 см

  Още идеи за градински маси може да видите тук

  Продуктът може да бъде поръчан с индивидуална поръчка, след авансово плащане. При завършване на поръчката ще се свържем с Вас за потвърждение.

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

  Размери 39.5 × 39.5 × 33 см
  Производител

  Големина

  , ,

  Плотове

  , , , ,

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Помощна масичка/стол 2 в 1 AREA – Не, lava grey

  • Странична масичка MEGA