Маса TWIST, кръгла

Градински маси в три размера от праховобоядисан алуминий за целогодишно ползване навън или у дома.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


ГРАДИНСКА МАСА  TWIST

Градинска маса от алуминий в три размера за употреба навън и вкъщи. Създадена от датския производител Cane-line с екип дизайнери BYKATO, масите представят най-доброто от скандинавския дизайн, съчетано с изключителна функционалност и удобство. Различните размери предполагат използването им за създаване на различни композиции на балкона, терасата, на двора или в интериора.

Качествени характеристики

Масата е изработена от прахово боядисан алуминий, който има няколко предимства пред обикновено, течно боядисания, от функционална и естетическа гледна точка. Използването на този метод гарантира добър слой, равномерност  на покритието и гарантира надеждна анти-корозионна защита на металните повърхности. Праховото боядисване е и много по-устойчиво на удар и надраскване. В резултат се получават красиви повърхности с дълъг живот, постигнати чрез безвреден технологичен процес. Плотът на помощната масичка е изработен от иновативен и изключително траен материал, изцяло създаден да издържа на външни условия. Съдържа основно акрил, което е предпоставка за нейната издръжливост. В същото време повърхността е приятна на допир, неподдаваща се на влага и замърсявания.

Поддръжка и съхранение на градинските мебели

Материалът на масата позволява ползването й навън целогодишно, но за да си спестите тежко чистене и за удължаване на живота й е добре през зимните месеци да бъде прибирана на закрито.

Вариации

Предлага се в три цвята на рамката – светло сив, бял и lava grey. Плотовете могат да бъдат поръчани в четири цвята – бял, черен, сив и тъмно сив.

Градински маса TWIST с размери:

Диаметър: 45 см / 70 см / 90 см

Височина: 33 см / 42 см / 45 см

Още идеи за градински маси може да видите тук

Продуктът може да бъде поръчан с индивидуална поръчка, след авансово плащане. При завършване на поръчката ще се свържем с Вас за потвърждение.

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

Размери 39.5 × 39.5 × 33 cm
Производител

Цвят

, ,

Големина

, ,

Плотове

, , ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения