Помощна масичка TWIST

Помощна масичка от праховобоядисан алуминий за целогодишно ползване навън или у дома.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


ПОМОЩНА МАСИЧКА TWIST

Помощна масичка от алуминий за употреба навън и вкъщи. Създадена от датския производител Cane-line с екип дизайнери BYKATO, масата представя най-доброто от скандинавския дизайн, съчетано с изключителна функционалност и удобство. Може да се използва на балкона, терасата, на двора или в интериора. Лекотата на масичката предполага нейното лесно пренасяне от едно място на друго.

Качествени характеристики

Масичката е изработена от прахово боядисан алуминий, който има няколко предимства пред обикновено, течно боядисания, от функционална и естетическа гледна точка. Използването на този метод гарантира добър слой, равномерност  на покритието и гарантира надеждна анти-корозионна защита на металните повърхности. Праховото боядисване е и много по-устойчиво на удар и надраскване. В резултат се получават красиви повърхности с дълъг живот, постигнати чрез безвреден технологичен процес. Плотът на помощната масичка е изработен от иновативен и изключително траен материал, изцяло създаден да издържа на външни условия. Съдържа основно акрил, което е предпоставка за нейната издръжливост. В същото време повърхността е приятна на допир, неподдаваща се на влага и замърсявания.

Поддръжка и съхранение на градинските мебели

Материалът на масата позволява ползването й навън целогодишно, но за да си спестите тежко чистене и за удължаване на живота й е добре през зимните месеци да бъде прибирана на закрито.

Вариации

Предлага се в бял цвят.

Помощна масичка TWIST с размери:

Дължина: 39.5 см

Широчина: 39.5 см

Височина: 33 см

Тегло: 9.14 кг

Още идеи за градински маси може да видите тук

Размери 39.5 × 39.5 × 33 cm
Производител

CANE-LINE, Denmark

Цвят

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения