Градинска лежанка MEGA, лява

Екстериорна лежанка MEGA в графитен цвят и сиви възглавници.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробности за продукта може да прочетете на страницата по-долу.

 

 


  ГРАДИНСКА ЛЕЖАНКА MEGA

  Градинска лежанка, част от колекция MEGA, проектирана от ByKATO, пренасяща навън елегантността и комфорта на интериорната мека мебел. Мекотата на текстила и формите на градинските мебели от колекцията, ще ви помогнат да се отпуснете и релаксирате сред природата. Колекцията мебели за градина се състои от двуместен диван, лява и дясна лежанка и кресло. Добавете подходяща маса, килим, чадър и зеленина, за да постигнете завършеност на новата зелена дневна.

  Качествени характеристики

  Лежанката е изработена от изключителното гъвкаво, наплетено влакно и текстилни възглавници, които гарантират, че може да бъде оставен навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за неговата поддръжка. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия, благодарение на специалната технология QuickDryFoam®. Текстилът на възглавниците е SoftTouch®, създаден специално за датския производител на мебели за градината Cane-line. Той комбинира издръжливост на екстериорния текстил и мекотата на интериорните платове. Ядрото на възглавниците е с QuickDryFoam®, осигурявайки оптимален дренаж и въздушна циркулация. Това позволява на възглавниците бързо изсъхване след намокряне. Анти бактериалната защита на възглавниците, намаляваща риска от образиване на плесен и мухъл във вътрешността им. Пяната QuickDryFoam® е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при наводняване, като допуска едва 10% водна пропускливост.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Регулярно почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които лежанката не се ползва, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е препоръчително да прибирате мебелите за градина на сухо и проветриво място или, в краен случай, да бъдат покрити с покривало. Уверете се, че покривалото е поставено така, че осигурява добра циркулация на въздуха, което ще предпази от образуването на кондензация. Може да поръчате подходящото покривало заедно с избраните от вас мебели за градина.

  Вариации

  Предлага се в цвят графит на основното тяло и със сиви възглавници.

  Градинска лежанка MEGA с размери:

  Дължина: 180 см

  Широчина: 128 см

  Височина: 91 см

  Височина на седалката: 41 см

  Тегло: 34 кг

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Може да разгледате още и останалите мебели за градината и тези от колекция MEGA

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

   

  Размери 180 × 128 × 91 см

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градинска лежанка MEGA, дясна

  • Градинско легло CONIC

  • Градинска лежанка CONNECT, ляв модул

  • Градински диван MEGA

  • Градински диван SAVANNAH, ляв модул