Градински бар стол MOMENTS

Градински бар стол Moments в сив цвят.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


ГРАДИНСКИ БАР СТОЛ MOMENTS

Градински бар стол MOMENTS по дизайн на датското студио Foersom & Hiort-Lorenzen MDD. Удобен и функционален, подходящ за всякакъв тип екстериорни решения. Колекцията градински мебели задава нови стандарти в мулти-функционалния дизайн, с елегантна скандинавска минималистичност. Състои се двуместен диван (ляв, десен и единичен модул), ъглов модулен диван, триместен диван, кресло, пейка, бар стол и два модела градински стол. Използването на модулите в различни комбинации, прави колекцията универсална за всеки двор, градина или тераса.  Дизайнерската линия представя интересна компилация между текстилни въжета Cane-line Soft Rope и устойчивите тъкани Natte®.

Качествени характеристики

Бар столът е изработен от наплетено въже от полипропилен (PP), което е идеално за използването му в екстериора. Въжето е устойчиво на UV лъчи и има способността да изсъхва бързо. В

Поддръжка и съхранение на градинските мебели

Регулярно почистване е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action. През есенно-зимния период е препоръчително да прибирате мебелите за градина на сухо и проветриво място или, в краен случай, да бъдат покрити с покривало. Уверете се, че покривалото е поставено така, че осигурява добра циркулация на въздуха, което ще предпази от образуването на кондензация. Може да поръчате подходящото покривало заедно с избраните от вас мебели за градина.

Вариации

Предлага се в сив цвят на основното тяло.

Градински бар стол MOMENTS с размери:

Дължина: 54 см

Дълбочина: 58 см

Височина: 101 см

Височина на седалката: 75 см

Тегло: 6.6 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Пълната колекция MOMENTS може да разгледате тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

Размери 54 × 58 × 101 cm
Производител

Цвят

Възглавница

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения