Градински диван MOMENTS, десен модул

Градински диван  Moments, десен модул, в сив цвят.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


  ГРАДИНСКИ ДИВАН MOMENTS

  Градински диван MOMENTS по дизайн на датското студио Foersom & Hiort-Lorenzen MDD. Удобен и функционален, той е подходящ за всякакъв тип екстериорни решения. Колекцията градински мебели задава нови стандарти в мулти-функционалния дизайн, с елегантна скандинавска минималистичност. Състои се двуместен диван (ляв, десен и единичен модул), ъглов модулен диван, триместен диван, кресло, бар сто, пейка и два модела градински стол. Използването на модулите в различни комбинации, прави колекцията универсална за всеки двор, градина или тераса.  Дизайнерската линия представя интересна компилация между текстилни въжета Cane-line Rope и устойчивите тъкани SoftTouch®.

  Качествени характеристики

  Диванът е изработен от наплетено въже от полипропилен (PP), което е идеално за използването му в екстериора. Въжето е устойчиво на UV лъчи и има способността да изсъхва бързо. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия. Текстилът на възглавниците е SoftTouch®, създаден специално за датския производител на мебели за градината Cane-line. Той комбинира издръжливост на екстериорния текстил и мекотата на интериорните платове. Ядрото на възглавниците е със специалната пяна QuickDryFoam®, осигурявайки оптимален дренаж и въздушна циркулация.  Пяната QuickDryFoam® е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при наводняване, като допуска едва 10% водна пропускливост.Анти бактериалната защита на възглавниците, намаляваща риска от образуване на плесен и мухъл във вътрешността им.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Регулярно почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които не се ползва, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е препоръчително да прибирате мебелите за градина на сухо и проветриво място или, в краен случай, да бъдат покрити с покривало. Уверете се, че покривалото е поставено така, че осигурява добра циркулация на въздуха, което ще предпази от образуването на кондензация. Може да поръчате подходящото покривало заедно с избраните от вас мебели за градина.

  Вариации

  Предлага се в цвят графит на основното тяло и със сиви възглавници.

  Градински диван MOMENTS, десен модул, с размери:

  Дължина: 167 см

  Дълбочина: 89 см

  Височина: 70 см

  Височина на седалката: 42 см

  Височина на възглавницата: 20 см

  Тегло: 28.9 см

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Пълната колекция MOMENTS може да разгледате тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

  Размери 167 × 89 × 70 см
  Производител

  Цвят

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градински диван MOMENTS

  • Градинско кресло MOMENTS

  • Градински диван SAVANNAH, десен модул

  • Градински диван FLEX, десен модул

  • Градински диван CONIC, двоен – десен модул, grey