Градински диван MOMENTS, троен

Троен градински диван Moments в сив цвят.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


ГРАДИНСКИ ДИВАН MOMENTS

Градински диван MOMENTS e по дизайн на датското студио Foersom & Hiort-Lorenzen MDD. Изключително удобен и елегантен, което го прави подходящ за всякакъв тип екстериорни решения. Колекцията задава нови стандарти в мулти-функционалния дизайн, с елегантната скандинавска минималистичност. Дизайнерската линия представя интересна компилация между текстилни въжета и устойчивите на атмосферни влияния тъкани.

Качествени характеристики

Текстилът на градинския стол е SoftTouch®, създаден специално за датския производител на мебели за градината Cane-line. Той комбинира издръжливост на екстериорния текстил и мекотата на интериорните платове. Ядрото на възглавниците е с QuickDryFoam®, осигурявайки оптимален дренаж и въздушна циркулация. Това позволява бързо изсъхване след намокряне. Анти бактериалната защита на възглавниците, намалява риска от образуване на плесен и мухъл във вътрешността им. Пяната QuickDryFoam® е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при наводняване, като допуска едва 10% водна пропускливост.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Регулярно почистване на текстила на градинския стол е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action. През есенно-зимния период е препоръчително да прибирате мебелите за градина на сухо и проветриво място или, в краен случай, да бъдат покрити с покривало. Уверете се, че покривалото е поставено така, че осигурява добра циркулация на въздуха, което ще предпази от образуването на кондензация. Може да поръчате подходящото покривало заедно с избраните от вас мебели за градина.

Вариации

Предлага се в сив цвят.

Градински диван MOMENTS с размери:

Дължина: 220 см

Дълбочина: 89 см

Височина: 80 см

Височина на седалката: 43 см

Тегло: 58 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Още идеи за градински дивани може да видите тук, а пълната колекция градински мебели MOMENTS може да разгледате тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

 

Размери 220 × 89 × 80 cm
Производител

Цвят

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения