Градинска пейка MOMENTS

Градинска пейка Moments в сив цвят.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


  ГРАДИНСКА ПЕЙКА MOMENTS

  Градинска пейка MOMENTS по дизайн на датското студио Foersom & Hiort-Lorenzen MDD. Удобна и функционална, подходяща за всякакъв тип екстериорни решения. Колекцията градински мебели задава нови стандарти в мулти-функционалния дизайн, с елегантна скандинавска минималистичност. Състои се двуместен диван (ляв, десен и единичен модул), ъглов модулен диван, триместен диван, кресло, пейка, бар стол и два модела градински стол. Използването на модулите в различни комбинации, прави колекцията универсална за всеки двор, градина или тераса.  Дизайнерската линия представя интересна компилация между текстилни въжета Cane-line Soft Rope и устойчивите тъкани Natte®.

  Качествени характеристики

  Градинската пейка е изработена от наплетено въже от полипропилен (PP), което е идеално за използване в екстериора. Въжето е устойчиво на UV лъчи и има способността да изсъхва бързо. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия. Текстилът на възглавниците е Natte®, създаден специално за датския производител на мебели за градината Cane-line. Той комбинира издръжливост на екстериорния текстил и мекотата на интериорните платове.

  Поддръжка и съхранение на градинските мебели

  Регулярно почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които не се ползва, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е препоръчително да прибирате мебелите за градина на сухо и проветриво място или, в краен случай, да бъдат покрити с покривало. Уверете се, че покривалото е поставено така, че осигурява добра циркулация на въздуха, което ще предпази от образуването на кондензация. Може да поръчате подходящото покривало заедно с избраните от вас мебели за градина.

  Вариации

  Предлага се в сив цвят на основното тяло и със сиви, тъмно сини или светло сиви възглавници.

  Градинска пейка MOMENTS с размери:

  Дължина: 126 см

  Дълбочина: 63.5 см

  Височина: 75.5 см

  Височина на седалката: 41 см

  Височина на подлакътници: 53 см

  Тегло: 16 кг

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Пълната колекция MOMENTS може да разгледате тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

  Размери 157 × 89 × 70 см
  Производител

  Цвят

  Възглавница

  ,

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градински диван MOMENTS, троен

  • Градински диван BREEZE

  • Градински диван DIAMOND, двоен, плетен

  • Градинско кресло MOMENTS