Градински стол MOMENTS

Екстериорен стол MOMENTS в сив цвят. С възможност за възглавници в четири цвята – сив, син, тъмно син и светло сив.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробности за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


ГРАДИНСКИ СТОЛ MOMENTS

Градински стол MOMENTS по дизайн на датското студио Foersom & Hiort-Lorenzen MDD. Удобен и функционален, той е подходящ за всякакъв тип екстериорни решения. Колекцията градински мебели задава нови стандарти в мулти-функционалния дизайн, с елегантна скандинавска минималистичност. Състои се двуместен диван (ляв, десен и единичен модул), ъглов модулен диван, триместен диван, кресло, бар стол, пейка и два модела градински стол. Използването на модулите в различни комбинации, прави колекцията универсална за всеки двор, градина или тераса.  Дизайнерската линия представя интересна компилация между текстилни въжета Cane-line Rope и устойчивите тъкани SoftTouch®.

Качествени характеристики

Столът е изработен от наплетено въже от полипропилен (PP), което е идеално за използването му в екстериора. Въжето е устойчиво на UV лъчи и има способността да изсъхва бързо. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия. Текстилът на възглавниците е Cane-line Natte®, създаден специално за датския производител на мебели за градината Cane-line. Той комбинира издръжливост на екстериорния текстил и мекотата на интериорните платове.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Регулярно почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които не се ползва, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е препоръчително да прибирате мебелите за градина на сухо и проветриво място или, в краен случай, да бъдат покрити с покривало. Уверете се, че покривалото е поставено така, че осигурява добра циркулация на въздуха, което ще предпази от образуването на кондензация. Може да поръчате подходящото покривало заедно с избраните от вас мебели за градина.

Вариации

Предлага се в сив на основното тяло и със сиви, светло сиви, сини или тъмно сини възглавници.

Градински стол MOMENTS с размери:

Широчина: 58 см

Дълбочина: 65 см

Височина: 76 см

Височина на седалката: 45 см

Височина на подлакътници: 70 см

Тегло: 7.8 см

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Пълната колекция MOMENTS може да разгледате тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

Тегло 20 kg
Размери Няма
Производител

Цвят

Възглавница

, , ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения