Градинска пейка PARC

Екстериорна пейка от тиково дърво Parc с дължина 128 см, височина 84 см, дълбочина 66 см, височина на седалката 45 см.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

 


ГРАДИНСКА ПЕЙКА PARC

Градинска пейка PARC, част от дизайнерските мебели от тиково дърво, проектирани от датското дизайнерско студио Foersom & Hiort-Lorenzen. Подходяща е за използване в малки и големи пространства, независимо дали е навън или в интериора.

Качествени характеристики

Тиковата дървесина е известна със своята здравина, устойчивост на влага и атмосферни влияния. Освен високи технико-експлоатационни и физико-механични характеристики, тиковата дървесина е предпочитана и от естетическа гледна точка. Тиковата дървесина притежава и много предимства – издръжливост на широк диапазон на температурни промени и сравнително бавно стареене. Тиковото дърво, използвано в предлаганите мебели от Навън, е с WWF-GFTN сертификат, гарантиращ произхода и контролирания добив на материала.

Прахово боядисаният алуминий има няколко предимства пред обикновено, течно боядисания, от функционална и естетическа гледна точка. Използването на този метод гарантира добър слой, равномерност  на покритието и гарантира надеждна анти-корозионна защита на металните повърхности. Праховото боядисване е и много по-устойчиво на удар и надраскване.
В резултат се получават красиви повърхности с дълъг живот, постигнати чрез безвреден технологичен процес.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Градинските мебели от тиково дърво, предлагани от Навън, се доставят необработени. Ако мебелите остават необработени, тиковото дърво ще патинира във времето и ще добие бледо сив цвят. Препоръчително е дървото да бъде обработено със специален протектор преди употреба, като допълнителна предпазна мярка против механични и атмосферни влияния. Тиковият протектор може да бъде поръчан в допълнение с избраните мебели от тикова дървесина..  Тиковото дърво е естествен продукт и следователно продължава да се променя. Това означава, че малките пукнатини могат да се развиват, поради естественото сушене на дървесината. За правилното съхранение през есенно-зимните месеци е най-добре те да са на закрито място или под покривало. В случай, че използвате покривало, уверете се, че то е достатъчно добре повдигнато, като превенция против образуване на конденз или образуване на плесен и мухъл.

Вариации

Предлага се в тъмно сив цвят на алуминиевите рамки.

Градинска пейка PARC с размери:

Дължина: 128 м

Дълбочина: 66 см

Височина: 84 см

Височина на седалката: 45 см

Тегло: 13.2 kg

Още пейки за балкон и градина може да видите тук, а пълната колекция PARC може да разгледате тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

Тегло 16 kg
Размери 128 × 66 × 84 cm
Производител

Цвят

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения