Градинска пейка PARC

Екстериорна пейка от тиково дърво Parc с дължина 128 см, височина 84 см, дълбочина 66 см, височина на седалката 45 см.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

 


  ГРАДИНСКА ПЕЙКА PARC

  Градинска пейка PARC, част от дизайнерските мебели от тиково дърво, проектирани от датското дизайнерско студио Foersom & Hiort-Lorenzen. Подходяща е за използване в малки и големи пространства, независимо дали е навън или в интериора.

  Качествени характеристики

  Тиковата дървесина е известна със своята здравина, устойчивост на влага и атмосферни влияния. Освен високи технико-експлоатационни и физико-механични характеристики, тиковата дървесина е предпочитана и от естетическа гледна точка. Тиковата дървесина притежава и много предимства – издръжливост на широк диапазон на температурни промени и сравнително бавно стареене. Тиковото дърво, използвано в предлаганите мебели от Навън, е с WWF-GFTN сертификат, гарантиращ произхода и контролирания добив на материала.

  Прахово боядисаният алуминий има няколко предимства пред обикновено, течно боядисания, от функционална и естетическа гледна точка. Използването на този метод гарантира добър слой, равномерност  на покритието и гарантира надеждна анти-корозионна защита на металните повърхности. Праховото боядисване е и много по-устойчиво на удар и надраскване.
  В резултат се получават красиви повърхности с дълъг живот, постигнати чрез безвреден технологичен процес.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Градинските мебели от тиково дърво, предлагани от Навън, се доставят необработени. Ако мебелите остават необработени, тиковото дърво ще патинира във времето и ще добие бледо сив цвят. Препоръчително е дървото да бъде обработено със специален протектор преди употреба, като допълнителна предпазна мярка против механични и атмосферни влияния. Тиковият протектор може да бъде поръчан в допълнение с избраните мебели от тикова дървесина..  Тиковото дърво е естествен продукт и следователно продължава да се променя. Това означава, че малките пукнатини могат да се развиват, поради естественото сушене на дървесината. За правилното съхранение през есенно-зимните месеци е най-добре те да са на закрито място или под покривало. В случай, че използвате покривало, уверете се, че то е достатъчно добре повдигнато, като превенция против образуване на конденз или образуване на плесен и мухъл.

  Вариации

  Предлага се в тъмно сив цвят на алуминиевите рамки.

  Градинска пейка PARC с размери:

  Дължина: 128 м

  Дълбочина: 66 см

  Височина: 84 см

  Височина на седалката: 45 см

  Тегло: 13.2 kg

  Още пейки за балкон и градина може да видите тук, а пълната колекция PARC може да разгледате тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

  Тегло 16 кг
  Размери 128 × 66 × 84 см
  Производител

  Цвят

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градински диван BREEZE

  • Градински диван ANGLE, троен