Градинскo кресло с висока облегалка PEACOCK

Градинско кресло PEACOCK в тъмно сив цвят.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

 


  ГРАДИНСКО КРЕСЛО PEACOCK

  Градинско кресло,  дело датските дизайнери от Foersom & Hiort-Lorenzen MDD. Дизайнът е вдъхновен от красотата на пауновата опашка, чиято форма е елегантно пресъздадена в облегалките на мебелите. Градинското кресло е изработено от тъкан екстериорен текстил Cane-line Soft Rope и е с крачета от тиково дърво, което допълнително подсилва елегантната визия на моделите. За още по-голям комфорт се предлагат и с възглавници в два цвята. Към колекцията градински мебели се включват още – стол, кресла, двуместен диван, табуретка/маса, бар стол и градинска лежанка с размерите на двойно легло.

  Качествени характеристики

  Cane-line Soft Rope е тъкан полипропилен, който е мек на допир, наподобяващ усещането за интериорен текстил, непромукаем и устойчив на UV лъчи. Качествата на материалите гарантират oптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Текстилът Cane-line Natte® съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия, благодарение на специалната технология QuickDryFoam®. Тя гарантира добър дренаж и циркулация на въздуха, което предотвратява появата на мухъл и плесен. Пяната QuickDryFoam® е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при наводняване, като допуска едва 10% водна пропускливост.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които не се ползва, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. Препоръчително е през есенно-зимния период да бъде покрито с покривало, което да го предпазва, а възглавниците да бъдат прибрани на сухо и проветриво място.

  Вариации

  Предлага се в тъмно сиво.

  Градинско кресло PEACOCK, троен с размери:

  Широчина: 102 см

  Дълбочина: 89 см

  Височина: 126 см

  Височина на седалката: 44 см

  Височина на възглавницата: 6 см

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Разгледайте пълната колекция PEACOCK тук, а още иде за кресла за балкон и градина може да видите тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

  Производител

  Възглавница

  Големина

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градинско кресло CONIC

  • Градински стол PEACOCK

  • Градинско кресло BREEZE

  • Градинско кресло CHESTER

  • Градинско кресло с висока облегалка KINGSTON