Градински бар стол PEACOCK

Градински бар стол PEACOCK с опция за възглавници.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

 


ГРАДИНСКИ БАР СТОЛ PEACOCK

Градински стол, дело датските дизайнери от Foersom & Hiort-Lorenzen MDD. Дизайнът е вдъхновен от красотата на пауновата опашка, чиято форма е елегантно пресъздадена в облегалките на мебелите. Колекцията има две линии на изпълнение според използваните материали – ръчно наплетено влакно Cane-line weave® или тъкан екстериорен текстил Cane-line Soft Rope. Част от моделите са с крачетa от тиково дърво, което допълнително подсилва елегантната визия на моделите. За още по-голям комфорт се предлагат и с опция за възглавници в два цвята. Към колекцията градински мебели се включват още – кресло, диван, табуретка/маса и градинска лежанка с размерите на двойно легло.

Качествени характеристики

Градинският бар стол е изработен от Cane-line Soft Rope ,тъкан полипропилен, който е мек на допир, максимално наподобяващ усещането за интериорен текстил, непромукаем и устойчив на UV лъчи. Качествата на материалите гарантират oптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия. Текстилът е Cane-line Natte®, който съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които не се ползва, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. Препоръчително е през есенно-зимния период да бъде покрит с покривало, което да го предпазва, а възглавниците да бъдат прибрани на сухо и проветриво място.

Вариации

Градинските бар столове се предлагат в тъмно сив цвят на основното тяло, с възглавници в три цвята – тъмно син, сив и светло сив.

Градински бар стол PEACOCK с размери:

Широчина: 64 см

Дълбочина: 66 см

Височина: 109.5 см

Височина на седалката: 74 см

Височина на възглавницата: 4 см

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Разгледайте пълната колекция PEACOCK тук, а още иде за столове за балкон и градина може да видите тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

Размери Няма
Производител

Цвят

Възглавница

, ,

Големина

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.