Градинско въртящо се кресло PEACOCK, тъкано въже

Градинско въртящо се кресло PEACOCK в тъмно сив цвята и с опция за възглавници.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

 


ГРАДИНСКО КРЕСЛО PEACOCK

Градински стол,  дело датските дизайнери от Foersom & Hiort-Lorenzen MDD. Дизайнът е вдъхновен от красотата на пауновата опашка, чиято форма е елегантно пресъздадена в облегалките на мебелите. Колекцията има две линии на изпълнение според използваните материали – ръчно наплетено влакно Cane-line weave® или тъкан екстериорен текстил Cane-line Soft Rope. Част от моделите са с крачета от тиково дърво, което допълнително подсилва елегантната визия на моделите. За още по-голям комфорт се предлагат и с опция за възглавници в два цвята. Към колекцията градински мебели се включват още – стол, диван, табуретка/маса, бар стол и градинска лежанка с размерите на двойно легло.

Качествени характеристики

Градинското кресло e изработено от Cane-line Soft Rope  – тъкан полипропилен, който е мек на допир, наподобяващ усещането за интериорен текстил, непромукаем и устойчив на UV лъчи. Качествата на материалите гарантират oптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия. Текстилът Cane-line Natte® съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които не се ползва, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. Препоръчително е през есенно-зимния период да бъде покрито с покривало, което да го предпазва, а възглавниците да бъдат прибрани на сухо и проветриво място.

Вариации

Градинското кресло с екстериорен текстил Cane-line Soft Rop се предлага в тъмно и светло сиво. Възглавниците могат да бъдат  в сив, светло сив, тъмно син, тъмно сив и таупе цвят.

Градинско кресло PEACOCK с размери:

Широчина: 91 см

Дълбочина: 93 см

Височина: 85 см

Височина на седалката: 35 см

Височина на възглавницата: 6 см

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Разгледайте пълната колекция PEACOCK тук, а още иде за кресла за балкон и градина може да видите тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения