Градински стол PEACOCK

Градински стол PEACOCK в три цвята и с опция за възглавници.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

 


ГРАДИНСКИ СТОЛ PEACOCK

Градински стол, дело датските дизайнери от Foersom & Hiort-Lorenzen MDD. Дизайнът е вдъхновен от красотата на пауновата опашка, чиято форма е елегантно пресъздадена в облегалките на мебелите. Колекцията има две линии на изпълнение според използваните материали – ръчно наплетено влакно Cane-line weave® или тъкан екстериорен текстил Cane-line Soft Rope. Част от моделите са с крачетa от тиково дърво, което допълнително подсилва елегантната визия на моделите. За още по-голям комфорт се предлагат и с опция за възглавници в два цвята. Към колекцията градински мебели се включват още – кресло, диван, табуретка/маса, бар стол и градинска лежанка с размерите на двойно легло.

Качествени характеристики

Градинският стол може да бъде изработен от два вида материали – ръчно наплетено влакно Cane-line weave® или тъкан екстериорен текстил Cane-line Soft Rope. Cane-line weave®  влакното е изработено от високоустойчив, оцветен с разтвор полиетилен (PE), който е идеален за използване на открито,
защото издържа на влага и големи промени в температурата. Както структурата на влакната, така и тъканта гарантират еластичност и оптимален комфорт на седене. Устойчиво е на UV лъчи и изисква минимална поддръжка. Разработено е, за да издържи климатичните условия по целия свят, запазвайки цвят и форма за много години. Cane-line Soft Rope е тъкан полипропилен, който е мек на допир, максимално наподобяващ усещането за интериорен текстил, непромукаем и устойчив на UV лъчи. Качествата на материалите гарантират oптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия. Текстилът е Cane-line Natte®, който съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които не се ползва, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. Препоръчително е през есенно-зимния период да бъде покрит с покривало, което да го предпазва, а възглавниците да бъдат прибрани на сухо и проветриво място.

Вариации

Градинските столове изработени от наплетено влакно Cane-line weave® се предлагат в две комбинации от цветове на основното тяло – светло син/тъмно син и сив/светло сив. Столовете с екстериорен текстил Cane-line Soft Rop се предлагат в тъмно сиво и с крака от тиково дърво. Възглавниците могат да бъдат  в сив и светло сив цвят. Столовете се предлагат в комплект от два броя.

Градински стол PEACOCK с размери:

Широчина: 61 см

Дълбочина: 61 см

Височина: 80 см

Височина на седалката: 47 см

Височина на възглавницата: 4 см

Височина на подлакътници: 70 см

Тегло:  6 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Разгледайте пълната колекция PEACOCK тук, а още иде за столове за балкон и градина може да видите тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

Размери Няма
Производител

Цвят

, ,

Възглавница

, ,

Големина

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.