Градинска маса PURE STAINLESS

Градински маси PURE в два размера – 200х73х100 (Д/В/Ш) и 100х73х100 (Д/В/Ш)

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочете по-долу на страницата.

 

 

 


ГРАДИНСКА МАСА PURE

Стилни градински маси с изчистен дизайн, дело на датски дизайнери Foersom & Hiort-Lorenzen MDD. Колекцията се състои от няколко модела маси за хранене. Изборът на правилната маса за хранене е важен, поради факта, че около нея се обединява семейството. Ето защо, комфортът, издръжливостта и лесното поддържане са от голямо значение. Благодарение на използваните материали, градинските маси са лесни за поддържане, дори при целогодишно излагане на външни атмосферни условия. Изчистените форми са типичен пример за скандинавски стил в обзавеждането на екстериора.

Качествени характеристики

Рамките от колекцията градински маси PURE е изработена от неръждаема стомана, което е гаранция за високо качество. Изделията от неръждаема стомана се отличават със своята устойчивост на корозия, осигурявайки пластичност, здравина и лесно поддържане. Може да изберете най-подходящият за вас плот за градинската маса PURE, избирайки между бетонен, керамичен или стъклен. Едно от най-големите предимства на бетонния и керамичен плот е тяхната издръжливост във времето. При правилна експлоатация, вероятността плота да бъде повреден или надраска е минимална. Плотът от подсилено стъкло, освен че е издръжлив и ефектен, се поддържа изключително лесно. В случай, че не искате всеки сезон да сменяте масата за хранене е добре да заложите на качеството на тези материали.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

Може да почиствате повърхността на градинските маси с кърпа от микрофибър. Повечето петна могат да бъдат отстранени с вода и обикновен, лек препарат за миене на съдове. За по-упорити петна използвайте концентриран препарат. Винаги изтривайте масата след почистване с чиста кърпа. Препоръчваме цялостно почистване на масата поне 2-3 пъти годишно. През есенно-зимния период съхранявайте масата в сухо и проветриво помещение. В случай, че искате да оставите мебелите навън, използвайте покривало за градински мебели. Уверете се, че покривалото е поставено достатъчно високо, за да осигури добра циркулация на въздуха, предпазвайки от появата на мухъл и плесен.

Вариации

Градинските маси PURE се предлагат като голяма и малка маса за хранене, в зависимост от дължината. Масите са с опции за различни плотове, изработени от керамичен базалт, бетон, керамика или стъкло. Моля, свържете се с нас за повече информация, за да обсъдим различните варианти.

Градински маси PURE са с размери:

Дължина: 200 см / 100 см

Широчина: 100 см / 100 см

Височина: 73 см / 73 см

Тегло: варира в зависимост от избрания плот

Продуктът може да бъде доставен в рамките на 10 работни дни след потвърждение за наличност.

Още градински маси може да разгледате тук

Изберете подходящите столове за вашата маса на балкона или градината тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

Размери Няма
Производител

Големина

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения