Градинска маса PURE

Градински маси PURE в четири размера и различни варианти на плот.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочете по-долу на страницата.

 

 

 


  ГРАДИНСКА МАСА PURE

  Стилни градински маси с изчистен дизайн, дело на датски дизайнери Foersom & Hiort-Lorenzen MDD. Колекцията се състои от няколко модела маси за хранене и ниски маси за кафе. Изборът на правилната маса за хранене е важен, поради факта, че около нея се обединява семейството. Ето защо, комфортът, издръжливостта и лесното поддържане са от голямо значение. Благодарение на използваните материали, градинските маси са лесни за поддържане, дори при целогодишно излагане на външни атмосферни условия. Изчистените форми са типичен пример за скандинавски стил в обзавеждането на екстериора.

  Качествени характеристики

  Рамките от колекцията градински маси PURE е изработена от прахово боядисан алуминий, който има няколко предимства пред обикновеното течно от функционална и естетическа гледна точка. Използването на този метод гарантира добър слой, равномерност  на покритието и гарантира надеждна анти-корозионна защита на металните повърхности. Праховото боядисване е и много по-устойчиво на удар и надраскване. В резултат се получават красиви повърхности с дълъг живот, постигнати чрез безвреден технологичен процес.

  Може да изберете най-подходящият за вас плот за градинската маса PURE, избирайки между бетонен, керамичен или стъклен. Едно от най-големите предимства на бетонния и керамичен плот е тяхната издръжливост във времето. При правилна експлоатация, вероятността плота да бъде повреден или надраска е минимална. Плотът от подсилено стъкло, освен че е издръжлив и ефектен, се поддържа изключително лесно. В случай, че не искате всеки сезон да сменяте масата за хранене е добре да заложите на качеството на тези материали.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Може да почиствате повърхността на градинските маси с кърпа от микрофибър. Повечето петна могат да бъдат отстранени с вода и обикновен, лек препарат за миене на съдове. За по-упорити петна използвайте концентриран препарат. Винаги изтривайте масата след почистване с чиста кърпа. Препоръчваме цялостно почистване на масата поне 2-3 пъти годишно. През есенно-зимния период съхранявайте масата в сухо и проветриво помещение. В случай, че искате да оставите мебелите навън, използвайте покривало за градински мебели. Уверете се, че покривалото е поставено достатъчно високо, за да осигури добра циркулация на въздуха, предпазвайки от появата на мухъл и плесен.

  Вариации

  Градинските маси PURE се предлагат като голяма и малка маса в различни размери. Алуминиевата рамка на масите  може да се поръча в три цвята – светло сив, тъмно сив и бял, в зависимост от размера. Масите са с керамични плотове. Моля, свържете се с нас за повече информация относно различните варианти.

  Градински маси PURE са с размери:

  Дължина: 280 см / 200 см / 100 см / 150 см

  Широчина: 100 см / 100 см / 100 см / 90 см

  Височина: 73 см / 73 см / 73 см / 73 см

  Тегло: варира в зависимост от избрания плот

  Продуктът може да бъде поръчан с индивидуална поръчка, след авансово плащане. При завършване на поръчката ще се свържем с Вас за потвърждение.

  Още градински маси може да разгледате тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градинска маса CHESTER

  • Градинска маса CORE