BBQ количка ROLL

Помощна BBQ количка за балкон и градина в два цвята.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочете по-долу на страницата.

 

 


  BBQ КОЛИЧКА ROLL

  Модерна BBQ количка за градина или балкон в скандинавски дизайн. ROLL е проектирана от дизайнерското дуо Welling / Ludvik, известно с чиста естетика и придаване на функционалност на почти всеки детайл. ROLL изпълнява това с елегантните колела, които улесняват придвижването и подвижната табла за максимален комфорт. Количката за BBQ от колекцията може да се използва и като помощна маса за BBQ продуктите и като сервизна маса. Колелата правят лесно нейното придвижване, което улеснява пренасянето на храна, напитки и посуда. Тиковите плочи са подвижни, така че да можете да създадете дизайна, който ви харесва.

  Качествени характеристики

  Количката е произведена от прахово боядисан алуминий и с подвижен плот от тиково дърво.

  Тиковата дървесина е известна със своята здравина, устойчивост на влага и атмосферни влияния. Освен високи технико-експлоатационни и физико-механични, тиковата дървесина е предпочитана и от естетическа гледна точка. Освен от естетическа гледна точка тиковата дървесина притежава и много предимства – издръжливост на широк диапазон на температурни промени и сравнително ниско стареене. Градинските мебели предлагани от Навън, са изработени от тиково дърво с WWF-GFTN сертификат, гарантиращ контролираното добиване на дървесината.

  Праховото боядисания алуминий има няколко предимства пред обикновеното течно от функционална и естетическа гледна точка. Използването на този метод гарантира добър слой, равномерност  на покритието и гарантира надеждна анти-корозионна защита на металните повърхности. Праховото боядисване е и много по-устойчиво на удар и надраскване.
  В резултат се получават красиви повърхности с дълъг живот, постигнати чрез безвреден технологичен процес.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Градинските мебели от тиково дърво, предлагани от Навън, се доставят необработени. Ако мебелите остават необработени, тиковото дърво ще патинира във времето и ще добие бледо сив цвят. Препоръчително е дървото да бъде обработено със специален протектор преди употреба, като допълнителна предпазна мярка против механични и атмосферни влияния. Тиковият протектор може да бъде поръчан в допълнение с количката.  Тиковото дърво е естествен продукт и следователно продължава да се променя. Това означава, че малките пукнатини могат да се развиват поради естественото сушенето на дървесината. В началото на жизнения цикъл на продукта тикът може да отдели природното масло, поради което е препоръчително да се избягва поставянето на стол с възглавница под маса, например. За правилното съхранение през есенно-зимните месеци е най-добре те да са на закрито място или под покривало. В случай, че използвате покривало, уверете се, че то е достатъчно добре повдигнато, като превенция против образуване на кондензация или образуване на плесен и мухъл.

  Вариации

  Предлага се два цвята на рамката – тъмно сив и бял.

  BBQ количка ROLL  е с размери:

  Дължина:  78 см

  Широчина: 49 см

  Височина: 85 см

  Тегло:  12.1 кг

  Продуктът може да бъде поръчан с индивидуална поръчка, след авансово плащане. При завършване на поръчката ще се свържем с Вас за потвърждение.

  Всички маси за градина и балкон вижте тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

   

   

  Размери Няма
  Цвят

  ,

  Производител

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градинска помощна маса CHILL-OUT

  • Преносима маса ON THE MOVE

   493.00 лв.705.00 лв.
  • Количка ROLL

  • Странична помощна масичка TIME OUT