Количка ROLL

Помощна количка за балкон и градина в цвят lava grey на основното тяло.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочете по-долу на страницата.

 

 


ПОМОЩНА КОЛИЧКА ROLL

Модерна, минималистична помощна малка масичка за градина или балкон в скандинавски дизайн. ROLL е проектирана от дизайнерското дуо Welling / Ludvik, известно с чиста естетика и придаване на функционалност на почти всеки детайл. ROLL изпълнява това с елегантните колела, които улесняват придвижването и подвижната табла за максимален комфорт. Помощната малка масичка от колекцията може да се използва и като количка за BBQ продуктите и като сервизна маса. Колелата правят лесно нейното придвижване, което улеснява пренасянето на храна, напитки и посуда. Предлага се като малка, компактна количка и като по-голяма, сервизна BBQ подвижна маса. Пълната колекция ROLL може да разгледате тук

Качествени характеристики

Помощната малка масичка е произведена от прахово боядисан алуминий. Праховото боядисване има няколко предимства пред обикновеното течно от функционална и естетическа гледна точка. Използването на този метод гарантира добър слой, равномерност  на покритието и гарантира надеждна анти-корозионна защита на металните повърхности. Праховото боядисване е и много по-устойчиво на удар и надраскване.
В резултат се получават красиви повърхности с дълъг живот, постигнати чрез безвреден технологичен процес.

Поддръжка и съхранение на градински мебели

За правилното съхранение през есенно-зимните месеци е най-добре те да са на закрито място или под покривало. В случай, че използвате покривало, уверете се, че то е достатъчно добре повдигнато, като превенция против образуване на кондензация или образуване на плесен и мухъл.

Вариации

Предлага в цвят lava grey на алуминиевата рамка.

Помощната малка масичка ROLL с размери:

Дължина:  44 см

Широчина: 49 см

Височина: 78 см

Тегло:  3.2 кг

Продуктът може да бъде поръчан с индивидуална поръчка, след авансово плащане. При завършване на поръчката ще се свържем с Вас за потвърждение.

Всички маси за градина и балкон вижте тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

 

 

 

Цвят

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения