Градински диван SAVANNAH, ъглов модул

Градински ъглов модул SAVANNAH в два цвята на основното тяло и два цвята възглавници.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочете по-долу на страницата.

 


  ГРАДИНСКИ ДИВАН SAVANNAH

  Ъглов модул градински диван със съвременен облик, подчертаващ скандинавския дизайн на колекция SAVANNAH. Луксозната колекция градински мебели e проектирана от датското дизайнерско студио Johannes Foersom и Peter Hiort-Lorenzen (MDD). Включва 4 модулни елемента и два модула на комфортен шезлонг. Модулите могат да бъдат комбинирани по безброй начини, така че да се “изгради” ъглов диван, голям диван или свободно стоящи модули. Независимо какъв ефект искате да постигнете, красивите извивки и уникалния комфорт, които колекцията доставя чисто удоволствие.

  Качествени характеристики

  Диванът е изработен от изключителното гъвкаво, наплетено влакно и текстилни възглавници, които гарантират, че може да бъде оставен навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за неговата поддръжка. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия, благодарение на специалната технология QuickDryFoam®. Тя гарантира добър дренаж и циркулация на въздуха, което предотвратява появата на мухъл и плесен. Пяната QuickDryFoam® е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при наводняване, като допуска едва 10% водна пропускливост. Текстилът на възглавниците е Cane-line®Natte, който съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които диванът не се ползва, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. Препоръчително е през есенно-зимния период диванът да бъде покрит с покривало, което да го предпазва от атмосферните условия, а възглавниците да бъдат прибрани на сухо и проветриво място. Подходящото покривало може да бъде поръчано допълнително.

  Вариации

  Диванът се предлага в два цвята на основното тяло – черен и светло сив. Възглавниците се предлагат в два цвята – сив и бял.

  Градинският ъглов диван SAVANNAH е с размери:

  Дължина: 102 см

  Широчина: 102 см

  Височина: 69 см

  Височина на седалката: 28 см

  Височина на възглавницата: 13 см

  Тегло:  25.56 кг

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Всички градински мебели от колекция SAVANNAH може да разгледате тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

  Размери 102 × 102 × 69 см
  Производител

  Цвят

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градински диван DIAMOND, двоен, плетен

  • Градински диван CONIC, двоен

  • Градински диван KINGSTON – Sunbrella Natte Grey, white grey

  • Градински диван BREEZE

  • Градински диван CONNECT, ъглов модул