Шезлонг SAVANNAH

Шезлонг SAVANNAH с дължина 235 см, височина 98 см, дълбочина на седалката 153 см, височина на седалката 23 см, в два цвята на основното тяло и два цвята възглавници.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочете по-долу на страницата.П

 

 


  ШЕЗЛОНГ SAVANNAH

  Шезлонг SAVANNAH се отличава с елегантен дизайн и изключителен комфорт, благодарение на своите забележителни размери. Предлага се като ляв и десен модул, които могат да се ползват самостоятелно или заедно, оформящи голяма спалня на открито. Шезлонгът разполага със сенник, който поради големите размери и благодарение на меките възглавници, създава възможност за пълно отпускане и почивка. Сенникът може да се сваля, в зависимост от това дали искате да се насладите на слънцето или просто да почивате, четете книга или да сърфирате в интернет. Изборът на материали, както и съвременният облик, подчертават скандинавския дизайн на колекция SAVANNAH. Луксозната колекция градински мебели e проектирана от датското дизайнерско студио Johannes Foersom и Peter Hiort-Lorenzen (MDD). Включва 4 модулни елемента и два модула на комфортен шезлонг. Модулите могат да бъдат комбинирани по безброй начини, така че да се “изгради” ъглов диван, голям диван или свободно стоящи модули. Независимо какъв ефект искате да постигнете, красивите извивки и уникалния комфорт, които колекцията доставя, носят чисто удоволствие.

  Качествени характеристики

  Шезлонгът е изработен от изключителното гъвкаво, наплетено влакно и текстилни възглавници. Те гарантират, че може да бъде оставен навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за неговата поддръжка. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия, благодарение на специалната технология QuickDryFoam® . Тя гарантира добър дренаж и циркулация на въздуха, което предотвратява появата на мухъл и плесен. Пяната QuickDryFoam® е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при наводняване, като допуска едва 10% водна пропускливост.Текстилът на възглавниците е Cane-line®Natte, който съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които шезлонга не се ползва, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. Препоръчително е през есенно-зимния период шезлонгът да бъде покрит с покривало, което да го предпазва, а възглавниците да бъдат прибрани на сухо и проветриво място. Подходящите размери покривала могат да бъдат поръчани допълнително.

  Вариации

  Шезлонгът се предлага в два цвята на основното тяло – черен и светло сив. Възглавниците се предлагат в два цвята – сив и бял.

  Градинският шезлонг SAVANNAH е с размери:

  Дължина: 235 см

  Широчина: 98 см

  Височина: 153 см

  Височина на седалката: 23 см

  Височина на възглавницата: 8 см

  Тегло:  51.9 кг

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Всички градински мебели от колекция SAVANNAH може да разгледате тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Шезлонг AMAZE

  • Шезлонг SUNRISE

  • Шезлонг PRESLEY

  • Шезлонг RELAX

  • Шезлонг REST