Градински диван SPACE, двоен

Модулен градински диван SPACE в светло сив цвят.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


  ГРАДИНСКИ ДИВАН SPACE

  Двуместният модулен градински диван от колекция SPACE с многобройните си функционалности е мечтаната мебел за всяка тераса, двор или градина. Датските дизайнерите от студио FOERSOM&HIORT_LORENZEN са взели по внимание всеки детайл и са сътворили истински шедьовър. В зависимост от индивидуалните нужди градинският диван може да се трансформира в лежанка, в удобно легло за четене или да в голям кът за отдих на открито. Освен основната конструкция на дивана, към него могат да бъдат добавени странични, задни възглавници или странични плотове. Възглавниците са от висококачествен екстериорен текстил гарантиращ комфортна, мека и непромокаема повърхност с дълъг живот, без значение от атмосферните условия. Диванът може да се използва самостоятелно или да бъде част от голяма мебелна композиция. Вие влизате в ролята на дизайнер и сами решавате как да изградите пространството.

  Качествени характеристики

  Тиковата дървесина е известна със своята здравина, устойчивост на влага и атмосферни влияния. Освен високи технико-експлоатационни и физико-механични, тиковата дървесина е предпочитана и от естетическа гледна точка. Освен от естетическа гледна точка тиковата дървесина притежава и много предимства – издръжливост на широк диапазон на температурни промени и сравнително ниско стареене. Тиковото дърво, използвано в предлаганите мебели от Навън, е с WWF-GFTN сертификат, гарантиращ произхода и контролирания добив на материала.

  Текстилът на градинския диван е AirTouch®, създаден специално за датския производител на мебели за градината Cane-line. Той комбинира издръжливостта на екстериорния текстил и мекотата на интериорните платове. Ядрото на възглавниците е с QuickDryFoam®, осигурявайки оптимален дренаж и въздушна циркулация. Това позволява бързо изсъхване след намокряне. Анти бактериалната защита на възглавниците, намалява риска от образуване на плесен и мухъл във вътрешността им. Пяната QuickDryFoam® е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при наводняване, като допуска едва 10% водна пропускливост.

  Поддръжка и съхранение на градинските мебели

  Регулярно почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action. През есенно-зимния период е препоръчително да прибирате мебелите за градина на сухо и проветриво място или, в краен случай, да бъдат покрити с покривало. Уверете се, че покривалото е поставено така, че осигурява добра циркулация на въздуха, което ще предпази от образуването на кондензация. Може да поръчате подходящото покривало заедно с избраните от вас мебели за градина.

  Вариации

  Предлага се в светло сив и сив цвят, с опция за избор на възглавниците и на допълнителните плоскости в бял цвят, керамичен или от тикова дървесина.

  Градински диван SPACE, с размери:

  Дължина: 180 см

  Дълбочина: 105 см

  Височина: 69 см

  Височина на седалката: 30 см

  Височина на подлакътници: 67 см

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Още идеи за градински дивани може да видите тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

   

  Размери 180 × 105 × 69 см
  Производител

  Цвят

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градинско кресло CONIC

  • Градинска ниска маса CONIC

  • Градински диван CONIC, единичен модул

  • Шезлонг CONIC

  • Градинско легло CONIC