Градински стол с подлакътници NEWMAN

Градински столове NEWMAN  с опция за възглавници в пет цвята.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

 


ГРАДИНСКИ СТОЛ С ПОДЛАКЪТНИЦИ NEWMAN

Градински стол с подлакътници NEWMAN, изработен от датските дизайнери от Cane-Line. Удобни и функционални столовете са предназначени за използване на терасата или в градината. Влизат един в друг, което ги прави изключително подходящи за малки пространства. Възможно е добавянето и на възглавници за още по-голям комфорт.

Качествени характеристики

Градинският стол NEWMAN е изработен от изключителното гъвкаво, наплетено влакно, с опция за текстилни възглавници. Те гарантират, че може да бъде оставен навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за неговата поддръжка. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия. Текстилът на възглавниците е два вида, в зависимост от цвета – Sunbrella®Natte и Tempotest. Sunbrella®Natte съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия. Temotest текстилът е с тефлоново покритие, предпазващо от замърсявания.

Поддръжка и съхранение на градинските мебели

Независимо кой текстил ще изберете, регулярното му почистване е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които не се ползват, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. Препоръчително е през есенно-зимния период столът да бъде покрит с покривало, което да го предпазва, а възглавниците да бъдат прибрани на сухо и проветриво място.

Вариации

Предлага в натурален цвят на основното тяло. Възглавниците се предлагат в пет цвята – taupe (между кафяво и сиво), черен, сив, светло сив и бял.

Градински стол с подлакътници NEWMAN с размери:

Широчина: 55 см

Дълбочина: 60 см

Височина: 92 см

Височина на седалката: 44 см

Височина на възглавницата: 3 см

Тегло:  5.5 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Разгледайте колекция NEWMAN тук, а още идеи за столове за балкон и градина може да видите тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

Размери Няма
Производител

Цвят

Възглавница

, , , ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения