Градински стол с подлакътници NEWMAN

Градински столове NEWMAN  с опция за възглавници в пет цвята.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

 


  ГРАДИНСКИ СТОЛ С ПОДЛАКЪТНИЦИ NEWMAN

  Градински стол с подлакътници NEWMAN, изработен от датските дизайнери от Cane-Line. Удобни и функционални столовете са предназначени за използване на терасата или в градината. Влизат един в друг, което ги прави изключително подходящи за малки пространства. Възможно е добавянето и на възглавници за още по-голям комфорт.

  Качествени характеристики

  Градинският стол NEWMAN е изработен от изключителното гъвкаво, наплетено влакно, с опция за текстилни възглавници. Те гарантират, че може да бъде оставен навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за неговата поддръжка. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия. Текстилът на възглавниците е два вида, в зависимост от цвета – Sunbrella®Natte и Tempotest. Sunbrella®Natte съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия. Temotest текстилът е с тефлоново покритие, предпазващо от замърсявания.

  Поддръжка и съхранение на градинските мебели

  Независимо кой текстил ще изберете, регулярното му почистване е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които не се ползват, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. Препоръчително е през есенно-зимния период столът да бъде покрит с покривало, което да го предпазва, а възглавниците да бъдат прибрани на сухо и проветриво място.

  Вариации

  Предлага в натурален цвят на основното тяло. Възглавниците се предлагат в пет цвята – taupe (между кафяво и сиво), черен, сив, светло сив и бял.

  Градински стол с подлакътници NEWMAN с размери:

  Широчина: 55 см

  Дълбочина: 60 см

  Височина: 92 см

  Височина на седалката: 44 см

  Височина на възглавницата: 3 см

  Тегло:  5.5 кг

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Разгледайте колекция NEWMAN тук, а още идеи за столове за балкон и градина може да видите тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

  Размери Няма
  Производител

  Цвят

  Възглавница

  , , , ,

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градински плетен стол LESS

  • Градински плетен стол LEAN

  • Градински стол DIAMOND, плетен

  • Градински стол BREEZE