Сгъваемо кресло TRAVELLER SOFT

Сгъваемо кресло Traveller Soft в два цвята – сив и кафяв.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


  СГЪВАЕМО КРЕСЛО TRAVELLER

  Сгъваемо кресло TRAVELLER SOFT за балкон и градина е представител на дизайнерската тенденцията към по-голяма гъвкавост на мебелите. Мебели, които не диктуват специфична област на приложение чрез своя дизайн и могат да бъдат поставени както вътре, така и навън. Седалката е ватирана със специалната  пяна QuickDry® която гарантира максимално отводняване и оптимална циркулация на въздуха.  Вътрешното ядро е покрито с Cane-Line Tex® текстил, чието полиестерно покритие го прави изключително лесен за поддържане. Екстериорните сгъвaеми столове от колекцията TRAVELLER имат алуминиева лека рамка, която се сгъва лесно.  Креслото е подходящо за градските райони, където пространството може да бъде ограничено; на покрива или балкон или го вземе със себе си в парка или на морето. Колекция TRAVELLER SOFT е проектирана от датските дизайнери Foersom & Hiort-Lorenzen.

  Качествени характеристики

  Текстилът на градинския стол е SoftTouch®, създаден специално за датския производител на мебели за градината Cane-line. Той комбинира издръжливост на екстериорния текстил и мекотата на интериорните платове. Ядрото на възглавниците е с QuickDryFoam®, осигурявайки оптимален дренаж и въздушна циркулация. Това позволява бързо изсъхване след намокряне. Анти бактериалната защита на възглавниците, намалява риска от образуване на плесен и мухъл във вътрешността им. Пяната QuickDryFoam® е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при наводняване, като допуска едва 10% водна пропускливост.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Регулярно почистване на текстила на градинския стол е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action. През есенно-зимния период е препоръчително да прибирате мебелите за градина на сухо и проветриво място или, в краен случай, да бъдат покрити с покривало. Уверете се, че покривалото е поставено така, че осигурява добра циркулация на въздуха, което ще предпази от образуването на кондензация. Може да поръчате подходящото покривало заедно с избраните от вас мебели за градина.

  Вариации

  Предлага се в два цвята, сив и кафяв.

  Сгъваемо кресло TRAVELLER SOFT с размери:

  Широчина: 61 см

  Дълбочина: 72 см

  Височина: 78 см

  Височина на седалката: 42 см

  Тегло: 6.5 кг

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Пълната колекция градински столове TRAVELLER разгледайте тук, а идеи за други столове може да намерите тук
  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line
  Тегло 5 кг
  Размери 65 × 82 × 77 см
  Производител

  Цвят

  ,

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градински плетен стол LESS

  • Градинско кресло с висока облегалка KINGSTON

  • Градински плетен стол LEAN

  • Градинско кресло BREEZE