Mаса REST

Помощна масичка REST от текстил в сив цвят.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.

 


ПОМОЩНА МАСИЧКА REST

Стилна помощна масичка, идеално попълнения към едноименната колекция шезлонги. Дизайнът впечатлява с избора на материали – екстериорен текстил и ядро от пяна, което позволява бързо изсъхване в случай на намокряне. Масичката е изключително лека и лесно преносима. Може да се изполва и като табуретка.

Качествени характеристики

Основата на помощната масичка е покрита с полиестерен материал Cane-line Tex®. Той е идеален за използване на открито и изисква минимална поддръжка. Уплътнението е от мека възглавница, практична и удобна, подходяща за всякакви метеорологични условия, благодарение на специалната технология QuickDryFoam®. Тя гарантира добър дренаж и циркулация на въздуха, което предотвратява появата на мухъл и плесен. Пяната е надградена с мек пълнеж, обвит с водо-устойчиво вътрешно покритие и завършва със специален външен текстил. Всичко това позволява оптимално предпазване на текстила при наводняване, като допуска едва 10% водна пропускливост. В  сърцевината на възглавниците с QuickDryFoam® има антибактериална защита, което води до намаляване на риска от формиране на мухъл и плесен.

Поддръжка и съхранение на градинските мебели

Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action. През есенно-зимния период е добре градинските мебели да бъдат прибрани на сухо и проветриво място. В случай, че нямате такава възможност, е препоръчително да бъдат покрити с покривало. Уверите се, че е поставено така, че да осигури добра циркулация на въздух, за да се избегне образуването на конденз. В противен случай, е възможно да се образуват плесен и мухъл, което ще затрудни почистването при следваща употреба. Подходящите размери покривала могат да бъдат поръчани допълнително.

Вариации

Предлага се в сив цвят.

Помощна масичка REST с размери:

Дължина: 44 см

Широчина: 44 см

Височина: 41 см

Тегло:  2.4 кг

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Пълната колекция REST може да разгледате тук

Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

Размери 44 × 44 × 41 cm
Производител

Възглавница

Текстил

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Други предложения