Сет градински мебели TOVARA

Градински сет мека мебел TOVARA от тиково дърво и възглавници в два цвята.

Сертифицирано тиково дърво

Бързосъхнеща пяна

Sunproof®

Водоотблъскващ текстил на възглавниците

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


  СЕТ ГРАДИНСКА МЕКА МЕБЕЛ TOVARA

  Елегантна градинска композиция от мека мебел, с комфортни седалки, състояща се от диван и ниска маса. Рамката от здрав тик придава на комплекта естествен вид и солидна конструкция. Тикът от твърда дървесина е устойчив на всякакви метеорологични условия и има дълъг живот. Тапицираните възглавници са изработени от примиум Sunproof® плат с отлични водо-отблъскващи, UV-устойчиви и студо-устойчиви качества. Възглавниците са закрепени с иновативна фиксираща технология, която не позволява тяхното свличане. Комплектът е оборудван и с Fast Dry Foam, която позволява на седалката и облегалката да изсъхнат бързо след дъжд.

  Качествени характеристики

  Мебелите TOVARA са изработени от тиково дърво, което е предназначено за използване на открито: здраво, устойчиво на атмосферни влияния и с дълъг живот. С времето оригиналният цвят на тиковото дърво ще се превърне в топло сиво, което е част от неговия чар и характер. В случай, че не искате да постигнете сив ефект на дървото е препоръчително да го обработвате периодично с тиково масло, което ще запази естествения му цвят. Възглавниците са изработени от бързосъхнеща пяна, която има отворена клетъчна структура за лесно оттичане на водата и осигурява оптимална циркулация на въздуха. Възглавниците са покрити с първокласна водо-отблъскваща и устойчива на атмосферни влияния материя Sunproof®, което ги прави лесни за почистване и осигурява бързо изсъхване след намокряне.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  За запазване на натуралния цвят на тиковото дърво е препоръчително да се обработва с тиково масло. Регулярно почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които не се ползва, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е препоръчително да прибирате мебелите за градина на сухо и проветриво място или, в краен случай, да бъдат покрити с покривало. Уверете се, че покривалото е поставено така, че осигурява добра циркулация на въздуха, което ще предпази от образуването на кондензация. Може да поръчате подходящото покривало заедно с избраните от вас мебели за градина.

  Вариации

  Предлага се в три цвята – свтъл антрацит, светло сив и свeтло розов.

  Градински сет мека мебел TOVAR с размери:

   Триместен диван:                                                             

  Дължина х широчина: 288 см х 95 см

  Височина: 85 см

  Височина на седалката: 40 см

  Маса: 

  Дължина х широчина: 180 см х 110 см

  Височина: 83 см

  Височина на седалката: 36 см

  Ъглов диван: 

  Дължина х широчина: 110 см х 110 см

  Височина: 83 см

  Височина на седалката: 36 см

  Маса: 

  Дължина х широчина: 110 см х 110 см

  Височина: 10 см

  Продуктът може да бъде поръчан като цял сет или като отделни елементи. Доставя се след направена индивидуална поръчка.

  Моделът е дело на холандския производител на екстериорни мебели Suns

  Размери 288 × 95 × 83 см
  Производител

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градински диван FLEX, десен модул

  • Градински диван CONIC, двоен – grey, десен модул

  • Градински диван SAVANNAH, десен модул

  • Градински диван MOMENTS

  • Градинско кресло MOMENTS