Градински стол PENNA

Градински стол PENNA от алуминий и текстил в два цвята

Устойчив алуминий
Sunproof®
Бързосъхнеща пяна

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


  ГРАДИНСКИ СТОЛ PENNA

  Приятен, удобен трапезен градински стол за дълги летни вечери. Градинският стол е оборудван с Fast Dry Foam® – висококачествена пяна, която е бързо съхнеща благодарение на отворената си клетъчна структура. Тапицерията е изработена от премиум Sunproof®  устойчив на атмосферни влияния екстериорен текстил. Здравите стоманени колела правят стола лесен за преместване.

  Качествени характеристики

  Мебелите PENNA са изработени от алуминий, който е предназначен за използване на открито: здрав, устойчив на атмосферни влияния и с дълъг живот материал. Възглавниците са изработени от бързосъхнеща пяна, която има отворена клетъчна структура за лесно оттичане на водата и осигурява оптимална циркулация на въздуха. Покрити са с първокласна водо-отблъскваща и устойчива на атмосферни влияния материя Sunproof® , което ги прави лесни за почистване и осигурява бързо изсъхване след намокряне.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Регулярно почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които не се ползва, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е препоръчително да прибирате мебелите за градина на сухо и проветриво място или, в краен случай, да бъдат покрити с покривало. Уверете се, че покривалото е поставено така, че осигурява добра циркулация на въздуха, което ще предпази от образуването на кондензация. Може да поръчате подходящото покривало заедно с избраните от вас мебели за градина.

  Вариации

  Предлага се  в два цвята на текстила – тъмно сив и сив.

  Градински стол PENNA с размери:                                           

  Дължина х Широчина: 58 см х 58 см

  Височина: 84 см

  Височина на седалката: 49 см

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Моделът е дело на холандския производител на екстериорни мебели Suns

  Размери 58 × 58 × 84 см
  Производител

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градинско кресло MOMENTS

  • Градински диван FLEX, десен модул

  • Градински диван CONIC, двоен – grey, десен модул

  • Градински диван SAVANNAH, десен модул

  • Градински диван MOMENTS