Градински стол VISION

Екстериорен стол VISION с възглавници.
Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


  ГРАДИНСКИ СТОЛ VISION

  Класически модел градински стол за хранене идеален за малки пространства, обществени зони, кафенета, заведения за хранене и т.н. Подходящ е както за балкона, така и за градината. Високото качество на използваните материали, позволяват градинският стол да бъде ползван навън при всякакви атмосферни условия и среда. Колекция VISION съчетава елегантен дизайн с ръчна изработка и внимание към всеки детайл. Колекцията е резултат от сътрудничеството между датския производител Cane-Line и дизайнери от криейтив студиото STRAND+HVAAS. Мебелите са изплетени на ръка и са идеални за всякакви атмосферни условия. Могат да бъдат подреждани един в друг.

  Качествени характеристики

  Градинските мебели VISION са проектирани и изработени от уникалното, устойчиво на атмосферни влияния влакно Cane-line Weave® и текстилни възглавници. Те гарантират, че мебелите могат да бъдат оставяни навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за поддръжката им. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Текстилът на възглавниците е два вида, в зависимост от цвета – Cane-line Natte® и Cane-line Wove или Cane-line Focus. Cane-line Natte® съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия. Cane-line Wove e изработен от 100% полиестер и е с UV защита.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Регулярното почистване на текстила е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които не се ползват, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е препоръчително да приберете мебелите на сухо и проветриво място или, в краен случай, да ги покриете с покривало. Уверете се, че сте поставили покривалото така, че да има добра циркулация на въздуха под него, за да не се образува кондензация. Подходящото покривало може да поръчате заедно с избраните мебели.

  Вариации

  Предлага се в три цвята на възглавницата – светло сив, тъмно сив и сив.

  Градински стол VISION с размери:

  Широчина: 59 см

  Дълбочина на седалката: 64 см

  Височина: 83 см

  Височина на седалката: 46 см

  Височина на възглавниците: 3 см

  Височина на подлакътниците: 66 см

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Още идеи за градински столове може да разгледате тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

   

   

  Размери Няма
  Производител

  Цвят

  Възглавница

  , , , ,

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градински стол TRINITY

  • Градински стол MOMENTS

  • Градински стол BREEZE

  • Градинска маса за кафе DROP

  • Градинска маса JOY