Градински стол DERBY

Градински стол DERBY с опция за възглавници.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочете по-долу на страницата.

 

 


  ГРАДИНСКИ СТОЛ DERBY

  Романтичен градински стол ръчно изработен с наплетено тръстиково влакно в меден цвят и със стоманена рамка. Тази комбинация от материали прави възможно използването на градинския стол навън през цялата година с минимална поддръжка. Извивките на стола следват естествените извивки на тялото, допринасяйки за комфортното усещането на кресло.

  Качествени характеристики

  Столът е изработен от изключителното гъвкаво, наплетено влакно и текстилни възглавници, които гарантират, че може да бъде оставен навън при всякакви метеорологични условия, без притеснение за неговата поддръжка. Cane-line weave® влакното е еластично и ръчното му изплитане гарантира оптимален комфорт, дълготраен живот и лесна поддръжка. Възглавниците са практични и удобни. Текстилът на възглавниците е два вида, в зависимост от цвета – Sunbrella®Natte и Tempotest. Sunbrella®Natte съчетава усещането за мекотата на интериорния текстил и здравината и устойчивостта на тъканите, създадени да издържат на екстремни атмосферни условия. Temotest текстилът е с тефлоново покритие, предпазващо от замърсявания.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Независимо кой текстил ще изберете, регулярното му почистване е важно, за да не се натрупат замърсявания от паднали листа, цветен прашец и други, които биха станали трудни за премахване след време. Почистването става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които столът не се ползва, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е препоръчително да приберете мебелите на сухо и проветриво място или, в краен случай, може да ги оставите навън под покривало. Уверете се, че покривалото е поставено така, че да осигурява добра циркулация на въздух, за да се избегне образуването на кондензация. Подходящото покривало може да поръчате в допълнение към избраните мебели.

  Вариации

  Столът се предлага в натурален цвят на основното тяло. Възглавниците се за седалката и облегалката и могат да бъдат в пет цвята – taupe (между кафяво и сиво), черен, сив, светло сив и бял. Препоръчително е през есенно-зимния период столът да бъде прибиран или покрит с покривало, което да го предпазва, а възглавниците да бъдат на сухо и проветриво място. Подходящите размери покривала могат да бъдат поръчани допълнително.

  Градинският стол DERBY е с размери:

  Широчина: 67 см

  Дълбочина на седалката: 63 см

  Височина: 80 см

  Височина на седалката: 43 см

  Височина на възглавницата за седалката: 7 см

  Височина на възглавницата на облегалката: 2 см

  Тегло:  7.9 кг

  Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

  Пълната колекция градински столове може да разгледате тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

  Размери Няма
  Производител

  Възглавница

  , , , , ,

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градинско кресло AMAZE

  • Градинско кресло CONIC

  • Градинско кресло LANSING

  • Градинско кресло CHESTER

  • Градинско кресло с висока облегалка KINGSTON