Градински стол MIRAGE

Градинскистол MIRAGE в сив цвят.

Продуктът може да бъде доставен след направена индивидуална поръчка.

Подробна информация за продукта може да прочетете по-долу на страницата.


  ГРАДИНСКИ СТОЛ MIRAGE

  Градински стол MIRAGE е резултат от дълъг процес на проектиране, при който дизайнерите Foresom & Hiort-Lorenzen са направили перфектния стол, съчетаващ удобството и мекотата на текстила с издръжливостта му на атмосферни влияния.

  Качествени характеристики

  При изработката на градинския стол е използван специалният текстил Cane-line Tex® от полиестер.  Това гарантират, че може да бъде оставен навън при всякакви метеорологични условия, изискващ минимални грижи за поддръжка. Възглавниците са практични и удобни, подходящи за всякакви метеорологични условия, благодарение на специалната технология на ядрото QuickDryFoam®. Тя осигурява оптимален дренаж и въздушна циркулация, което гарантира бързо изсъхване след намокряне. Ядрото е с анти-бактериална защита, намаляваща риска от образуване на мухъл и плесен. Столовете могат да се прибират един в друг, което ги прави лесни за съхранение.

  Поддръжка и съхранение на градински мебели

  Почистването на текстила става с мека кърпа или четка и сапунена вода. За упорити петна внимателно измийте с препарат за петна, препоръчително Vanish Oxi Action, или изперете покривалата на възглавниците в перална машина на 30 градуса. Важно е да оставяте възглавниците във вертикално положение в периодите, в които не се ползват, защото това подсигурява добър дренаж, минимизирайки риска от развитието на мухъл и плесен. През есенно-зимния период е препоръчително да бъдат прибрани на сухо и проветриво място или оставени под покривало. Уверете се, че сте поставили покривалото така, че да осигурява добра циркулация на въздуха, с цел избягване образуването на кондензация. Правилното покривало може да поръчате заедно с избраните мебели.

  Вариации

  Предлагат се в сив цвят, в сет от два броя.

  Градински стол MIRAGE с размери:

  Широчина: 62см

  Дълбочина: 60 см

  Височина: 78 см

  Височина на седалката: 47 см

  Тегло:  5.3 кг.

  Пълната колекция градински столове може да разгледате тук

  Моделът е дело на датския производител на екстериорни мебели Cane-line

  Тегло 7 кг
  Размери 62 × 60 × 78 см
  Производител

  Цвят

  Възглавница

  , ,

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Други предложения

  • Градински стол TRINITY

  • Градински стол MOMENTS

  • Градински стол с подлакътници NEWPORT

  • Градински стол PEACOCK